ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

Καριέρα στην Hellenic Technologies.

Είμαστε μία ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών, με τεράστια εμπειρία και γνώση στο αντικείμενό μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου digital agency. Η ομάδα μας απαρτίζεται από διακεκριμένους developers και designers, πιστοποιημένους και έμπειρους digital marketers, ώστε να παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος εξατομικευμένων υπηρεσιών. Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης μας, αναζητάμε συνεχώς εξειδικευμένο προσωπικό σε τομείς που κάνουν τη διαφορά, με σκοπό να φέρνουμε μονίμως τα απαραίτητα leads και τις πωλήσεις στους πελάτες μας!

Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό επιτυχίας για να διατηρούμε το loyalty των πελατών μας στην εποχή του digital transformation που διανύουμε. Στην Hellenic Technologies οι μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, μαρτυρούν αυτό ακριβώς!

Γιατί να δουλέψεις μαζί μας;

Στην Hellenic Technologies εξελισσόμαστε για να εξελίξουμε τους πελάτες μας. Πρωτίστως, εκτός από ανθρώπους με ταλέντο και γνώση, προσλαμβάνουμε ανθρώπους και επαγγελματίες με προσωπικότητα. Ανθρώπους με διάθεση και «πώρωση» για το αντικείμενο τους, ανθρώπους δημιουργικούς και με διάθεση για εξέλιξη, καθώς το αντικείμενο μας, (όπως άλλωστε και ο αλγόριθμος της Google), εξελίσσονται ταχύτατα.

Είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται ραγδαία και για να φέρουμε το δύσκολο έργο μας σε πέρας, έχουμε καταφέρει να κατηγοριοποιήσουμε τις διαδικασίες υλοποίησης των παραδοτέων έργων μας, χρησιμοποιώντας πρότυπα και διαδικασίες που αυτοματοποιούν μέρος της δουλειάς μας, μειώνοντας το εργασιακό stress και την πίεση, αφήνοντας περιθώρια για πραγματικά δημιουργική δουλειά!

Εάν είσαι πραγματικός λάτρης του digital, με ομαδικό πνεύμα και διάθεση για να κάνεις μέρος της επαγγελματικής σου καριέρας τα νέα digital trends της Google, μη διστάσεις: Join our Team! Δες από τις παρακάτω ανοικτές θέσεις εργασίας στην Hellenic Technologies, ποια ταιριάζει στο επαγγελματικό σου προφίλ και κάνε submit! Με χαρά θα σε καλέσουμε να σε γνωρίσουμε!

Η ομάδα της Hellenic Technologies

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε