ΤΕΧΝΙΚΗ YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WORDPRESS

Γιατί είναι σημαντικό να έχετε Τεχνική Υποστήριξη Wordpress.

Ασφάλεια WordPress από Hackers.

Πάνω από 550 εκατομμύρια ιστοσελίδες πέφτουν "θύματα επίθεσης" από hackers κάθε χρόνο. Η προστασία της ιστοσελίδας σας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για εσάς. Το WordPress είναι πολύ δημοφιλές άρα βρίσκεται και ψηλά στη λίστα επιθέσεων από hackers. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για το πώς γίνονται αυτές οι επιθέσεις καθώς και τί μέτρα πρέπει να λάβετε για να διατηρήσετε ασφαλή την ιστοσελίδα σας.

Περίπου 200.000 Ιστοσελίδες Wordpress έχουν δεχθεί επιθέσεις τα προηγούμενα χρόνια και ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται καθώς καινούργιες τεχνικές συνεχώς προκύπτουν.

Πώς γίνονται οι επιθέσεις στο Wordpress?

Υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές πρόσβασης από τους hackers. Αυτές είναι ο διακομιστής φιλοξενίας (κακόβουλο λογισμικό), Τα Θέματα (Themes), τα Πρόσθετα (Plugins) και τα πολύ εύκολα passwords.

Διακομιστής Φιλοξενίας
Κακόβουλο Λογισμικό
Θέματα
Πρόσθετα
Εύκολα Passwords
22%

Εσείς κάθε πότε αναβαθμίζετε το Wordpress; Μια βασική αιτία που μένει ευάλωτη μια εγκατάσταση Wordpress είναι το ότι δεν γίνονται οι απαραίτητες αναβαθμίσεις. Μόνο ένα 22% των ιστοσελίδων WordPress έχουν καταγραφεί να είναι αναβαθμισμένες στις πιο πρόσφατες εκδόσεις τους.

Με ποιούς τρόπους γίνονται οι επιθέσεις στις ιστοσελίδες Worpdress;

Συλλογή δεδομένων
Τοποθέτηση συνδέσμων στην ιστοσελίδα
Κλοπή προσωπικών αρχείων
Εισαγωγή κώδικα HTML
Επεξεργασία των αναρτήσεών σας
Μετατροπή της ιστοσελίδας σας σε δίκτυο με συνδέσμους
Ανακατεύθυνση χρηστών σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα
Πρόκληση πτώσης της ιστοσελίδας

1.5 εκατομμύρια αναρτήσεις γίνονται καθημερινά σε ιστοσελίδες Wordpress. Κατά μέσο όρο, ένα Wordpress site δέχεται επίθεση κάθε

5 δευτερόλεπτα

Πώς μπορώ να προστατεύσω τη δική μου ιστοσελίδα από τους hackers;

Τακτικά Backup της Ιστοσελίδας σας
Χρήση Δυνατών Password
Προστασία του Φακέλου Wp-admin
Αναβάθμιση στην Τελευταία Έκδοση Wordpress
Αξιόπιστα Πρόσθετα (Plugins) & Θέματα (Themes)
Αξιόπιστες Εταιρείες Φιλοξενίας Ιστοσελίδων
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ WORDPRESS

Πώς προστατεύουμε τον Wordpress ιστότοπό σας.

Έτσι διορθώνουμε ένα Wordpress που έχει δεχθεί επίθεση από hackers.
01.
Αναγνώριση του είδους της επίθεσης.
Βήμα

Α.Εγκατάσταση Πρόσθετου Ασφαλείας (Security Plugin)

Ένα σωστό Πρόσθετο Ασφαλείας ενισχύει την ασφάλεια του ιστότοπου και αναγνωρίζει το είδος της επίθεσης. Αυτό το εργαλείο εφαρμόζει αρκετά από τα βήματα που αναφέρουμε εδώ.

Β.Ανίχνευση του ιστότοπου

Χρησιμοποιούμε το Πρόσθετο Ασφαλείας για να ανιχνεύσουμε το κακόβουλο λογισμικό και την προέλευσή του.

Γ.Έλεγχος των Αρχείων Πυρήνα του Wordpress (Core Files Integrity)

Τα περισσότερα αρχεία του πυρήνα του WordPress δεν πρέπει ποτέ να αλλάζουν. Το Πρόσθετό μας ελέγχει θέματα ασφαλείας στο wp-admin, wp-includes, και τους κύριους φακέλους.

Δ.Έλεγχος για Πρόσφατα Τροποιημένα Αρχεία

Μπορούμε να εντοπίσουμε τις επιθέσεις ελέγχοντας εάν έχουν γίνει πρόσφατες τροποποιήσεις στα αρχεία, χρησιμοποιώντας τα log files του Πρόσθετου Ασφαλείας.

Εάν γνωρίζουμε πότε εμφανίστηκαν τα συμπτώματα επίθεσης, περιορίζουμε τον έλεγχο σε αυτή τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

02.
Αφαίρεση του κακόβουλου κώδικα.
Βήμα

Α.Καθάρισμα των Προσβεβλημένων Αρχείων

Εάν έχουν "μολυνθεί" τα αρχεία του πυρήνα ή κάποια πρόσθετα, τα επεναφέρουμε με το ειδικό Πρόσθετο Ασφαλείας. Μπορεί να γίνει και με χειροκίνητο τρόπο, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν διαγράφουμε ή αλλάζουμε το αρχείο wp-config.php ή τον φάκελο wp-content.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε μόνοι σας χειροκίνητα τον "κακόβουλο" κώδικα από τα αρχεία του ιστοτόπου σας μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνο για την καλή λειτουργία του. Πότε μην κάνετε τέτοιες ενέργειες χωρίς να έχετε πάρει αντίγραφα ασφαλείας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για τη σωστή εφαρμογή της διαδικασίας.

Β.Καθαρισμός "Μολυσμένης" Βάσης Δεδομένων

Για να αφαιρέσουμε τον κακόβουλο κώδικα (malware) από τη βάση δεδομένων, χρησιμοποιούμε το admin panel

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν προσπαθήσετε να αφαιρέσετε μόνοι σας χειροκίνητα τον "κακόβουλο" κώδικα από τη βάση δεδομένων, μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνο για την καλή λειτουργία του. Πότε μην κάνετε τέτοιες ενέργειες χωρίς να έχετε πάρει αντίγραφα ασφαλείας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για τη σωστή εφαρμογή της διαδικασίας.

Γ.Διασφαλίζουμε τους Λογαριασμούς Χρηστών

Εντοπίζουμε (εάν υπάρχουν) τους άγνωστους λογαριασμούς χρηστών Wordpress και τους αφαιρούμε ώστε οι hackers να μην έχουν πια πρόσβαση. Διασφαλίζουμε την ύπαρξη ενός admin χρήστη και ορίζουμε μόνο τα απαραίτητα δικαιώματα στους υπόλοιπους.

Δ.Κατάργηση Πρόσβασης

Οι hackers πάντα αφήνουν μια πόρτα "ξεκλείδωτη" ώστε να έχουν μόνιμα πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Τις περισσότερες φορές αφήνουν και περισσότερες. Τις εντοπίζουμε και τις κλειδώνουμε ώστε να μην ξαναπροκύψει παραβίαση.

Ε.Ελέγχουμε τις προειδοποιήσεις ασφαλείας

Εάν ο ιστότοπός σας έχει μπει σε "μαύρη λίστα" (blacklisted) από τις πλατφόρμες ελέγχου spam (Όπως Google, McAfee, Yandex, κλπ.), κάνουμε αίτημα επαναξιολόγησης μετά από την ολοκλήρωση του καθαρισμού. Έχουμε παρατηρήσει ότι οι προειδοποιήσεις μπορεί να σταματήσουν ακόμα και σε 1-2 ημέρες, που σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας δεν βρίσκεται πια σε μαύρες λίστες.

03.
Μετά τον Καθαρισμό.
Βήμα

Α.Αναβαθμίσεις και Επαναφορά Ρυθμίσεων του Ιστοτόπου σας

Μια απ' τις βασικές αιτίες προσβολής των ιστοτόπων Wordpress είναι η μη εκτέλεση των απαραίτητων αναβαθμίσεων. Αυτό περιλαμβάνει την έκδοση Wordpress, τα πρόσθετα, τα θέματα και άλλους τύπους προσθέτων. Η αλλαγή κωδικών πρόσβασης είναι σημαντική ώστε να αποφευχθεί τυχόν νέα πρόσβαση από hackers.

Β.Θωράκιση του WordPress

Για να θωρακίσουμε και να ελαχιστοποιήσουμε τα σημεία εισόδου των hackers χρησιμοποιούμε τα Πρόσθετα Ασφαλείας Wordpress (Wordpress Security Plugins).

Γ.Αντίγραφα Ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι πολύ σημαντικά. Τώρα που η σελίδα σας είναι πια καθαρή και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της, είναι η ώρα του backup! Μια σωστή στρατηγική backup αποτελεί τη βάση της προστασίας και της καλής λειτουργίας του ιστοτόπου σας. Δείτε εδώ όλα τα πακέτα υποστήριξης και βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Δ.Ανιχνεύστε τον υπολογιστή σας για ιούς

Εάν χρησιμοποιείτε κάποιον υπολογιστή σας για να ανανεώσετε το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας, καλό θα είναι να εγκαταστήσετε κάποιο πρόγραμμα antivirus. Κάντε την απαραίτητη έρευνα στο Google και κατεβάστε αυτό που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας

Αποκτήστε την ηρεμία σας.

Επανάκτηση του Ιστοτόπου σας

Δοκιμές Λειτουργικότητας

Αντίγραφα Ασφαλείας

24/7 Υποστήριξη

Πανίσχυροι Servers

Προστασία από Επιθέσεις

Βελτίωση Design και Εμπειρίας Χρήστη.

Βραβευμένοι Designers

Οι καλύτεροι Developers της Αγοράς

Γράφουμε "Επαγγελματικό" Κώδικα

Ειδικοί στο User Experience

100% Responsive Σχεδιασμός

Ταχύτητα σε Όλες τις Συσκευές

Αυξάνουμε τα Κέρδη σας.

Aύξηση στις Μετατροπές (Conversions)

Landing Pages που... Σκοτώνουν!

Συνάφεια με τις Καμπάνιες σας

Εικόνες Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας

Λειτουργικά Call-to-Action Κουμπιά

Ευκρινές και Σωστά Τοποθετημένο Περιεχόμενο

100% Φιλικό προς το SEO.

Σωστά Δομημένος Κώδικας

Καθορισμός Meta, Τίτλων & Κεφαλίδων με Γνώμονα το SEO

Υψηλή Ταχύτητα, Ειδικά σε Κινητά

Υψηλής Ποιότητας Σχεδιασμός

Wordpress Experts
Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο Wordpress &
ειδικευόμαστε στην ενσωμάτωση ERP σε eCommerce

Χρυσοί Χορηγοί του
WordCamp Greece

WordCamp Gold Sponsor
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Υπηρεσία Υποστήριξης WooCommerce

Χαρακτηριστικά:

Εγκατάσταση WooCommerce

Πλήρης εγκατάσταση του πρόσθετου WooCommerce. Προσαρμογή των ρυθμίσεων και σελίδων με βάση τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Στήσιμο Προϊόντων Setup

Τοποθέτηση των προϊόντων σας στο WooCommerce. Σας εκπαιδεύουμε ώστε να μπορείτε άνετα να χειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μέσω του WooCommerce.

Σύστημα Προστασίας από Κακόβουλες Συναλλαγές

Σύστημα που προστατεύει την εγκατάστασή σας από κακόβουλες και ανεπιθύμητες συναλλαγές.

Σύστημα Συνδρομών

Σύστημα χρέωσης εφάπαξ ή πάγιων συνδρομών. Δυνατότητα προσαρμογής περιεχομένου για μέλη και μη-μέλη.

Εξελιγμένο Σύστημα Διαχείρισης Αποστολών

Διαχειριστείτε εύκολα τις ρυθμίσεις αποστολής των προϊόντων σας. Ορίστε διαφορετικές χρεώσεις ανά προϊόν, περιοχή, πόλη αλλά και ανάλογα με τα προϊόντα σας.

Μέθοδοι Πληρωμής

Με το WooComerce μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε της μεθόδους πληρωμής. PayPal, τραπεζική κάρτα, αντικαταβολή, καταθέσεις σε τράπεζα και πολλές άλλες μέθοδοι είναι διαθέσιμες.

Ασύγχρονη Αναζήτηση Προϊόντων

Βασική ή πιο προχωρημένη αναζήτηση των προϊόντων σας. Αναζήτηση μέσω Ajax και φίλτρα προϊόντων μπορούν άνετα να εγκατασταθούν στο κατάστημά σας, ώστε η εμπειρία των χρηστών να είναι η καλύτερη δυνατή.

Προσαρμοσμένο Checkout

Μπορούμε να προσαρμόσουμε 100% τη σελίδα πληρωμής (Checkout) του καταστήματός σας. Διαφορετικά πεδία, ειδικός σχεδιασμός, κλπ.

Εφαρμογές σε Android/iOS

Χτίστε μια χρηστική εφαρμογή Android/iOS για να πουλήσετε τα προϊόντα σας, η οποία συνδέεται άμεσα με την ιστοσελίδα Wordpress σας.

Υποστήριξη WooCommerce

Χτίστε τα δικά σας προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας με πολύ εξελιγμένα βοηθήματα, ή και προσθέτοντας δικό σας σχεδιασμό και λογότυπα.

Κέντρο Ελέγχου Πελατών

Οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να διαχειριστούν τον λογαριασμό τους, τις παραγγελίες τους και τα στοιχεία τιμολόγησης. Και ακόμα περισσότερα με τα βοηθητικά προγράμματα του WooCommerce.

Τιμολόγια με PDF

Δημιουργήστε κομψά τιμολόγια σε μορφή PDF για τις παραγγελίες σας. Δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες σας να κατεβάσουν τα τιμολόγια μέσω της σελίδας πελατών (Client Dashboard).

Σύστημα Point of Sale

Πουλήστε τα προϊόντα σας και στο φυσικό χώρο σας αλλά και ηλεκτρονικά. Το σύστημα αυτό σας βοηθάει να συγχρονίσετε όλες τις πωλήσεις σας από όπου και αν προκύπτουν.

Σύστημα Συνδρομών

Πουλήστε προϊόντα και υπηρεσίες με προκαθορισμένες ημερομηνίες χρεώσεων για σταθερό εισόδημα.

Ασφαλείς Τραπεζικές Συναλλαγές

100% ασφαλές σύστημα πληρωμών εντός του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να φύγουν από την ιστοσελίδα σας για να πληρώσουν.

Βελτιστοποίηση του Ηλεκτρονικού σας Καταστήματος

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα είναι όσο πιο γρήγορο, ασφαλές και αξιόπιστο για τους πελάτες σας.

Δίκτυο Συνεργατών

Κάντε πωλήσεις μέσω δικτύου συνεργατών (affiliates). Δώστε τη δυνατότητα στους συνεργάτες σας να σας φέρουν νέους πελάτες, δίνοντάς τους ποσοστά επί των πωλήσεων.

Ανταμείψτε τους Πελάτες σας

Ανταμείψτε τους πιστούς σας πελάτες. Δώστε τους έξτρα "βαθμούς" (loyalty points) για τις αγορές τους ή τη συχνή χρήση των υπηρεσιών σας.

…και άλλα πολλά!

Θέλέτε πιο συγκεκριμένες δυνατότητες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Κανένα πρόβλημα. Δείτε εδώ τα πακέτα υποστήριξης και βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Τιμοκατάλογος Πακέτων Υποστήριξης.

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4
Ψυχική Ηρεμία Ψυχική Ηρεμία Ψυχική Ηρεμία Ψυχική Ηρεμία Ψυχική Ηρεμία
Προγραμματιστές εντός Ε.Ε.
Ειδήμονες του Wordpress
Δοκιμές Καλής Λειτουργίας
Εξωτερικά Αντίγραφα Ασφαλείας
Αναβαθμίσεις Ασφαλείας
Επαναφορά Ιστοτόπου
Δημιουργία child theme
Επίλυση θεμάτων SMTP spam με το Mailgun
Υποστήριξη μέσω Basecamp
Τηλεφωνική Υποστήριξη
Υποστήριξη Μέσω Email
Αποκλειστικός Account Manager
Εισαγωγή Δεδομένων (Αναρτήσεις ή Προϊόντα)
Συντήρηση Ιστοτόπου Συντήρηση Ιστοτόπου Συντήρηση Ιστοτόπου Συντήρηση Ιστοτόπου Συντήρηση Ιστοτόπου
Αναβαθμίσεις Θεμάτων
Αναβαθμίσεις Προσθέτων
Αναβαθμίσεις Πυρήνα WordPress
Εντοπισμός Conflicts σε Πρόσθετα
Επιδιορθώσεις Προσθέτων WordPress
Επιδιορθώσεις Θεμάτων WordPress
Διαγραφή μη-Αναγκαίων Προσθέτων
Διαγραφή Παλιών Θεμάτων
Εντοπισμός Εσφαλμένων Συνδέσμων
Μηνιαίες Αναφορές
Βελτιώσεις Σχεδιασμού (μόνο CSS) Βελτιώσεις Σχεδιασμού (μόνο CSS) Βελτιώσεις Σχεδιασμού (μόνο CSS) Βελτιώσεις Σχεδιασμού (μόνο CSS) Βελτιώσεις Σχεδιασμού (μόνο CSS)
Εγκατάσταση και Ρύθμιση Προσθέτων
Βοήθεια σε Templates
Επίλυση Θεμάτων Συμμετρίας
Βελτίωση του Stylesheet
Προστασία από Επιθέσεις Προστασία από Επιθέσεις Προστασία από Επιθέσεις Προστασία από Επιθέσεις Προστασία από Επιθέσεις
Καθαρισμός Malware
Εντοπισμός Ιών
Αποκλεισμός hackers
Ανιχνεύσεις Ασφάλειας
Αποτροπή Spam
Διαγραφή Ευάλωτων Αρχείων
Ενσωμάτωση Cloudflare DDOS
Επείγουσα Προστασία Επείγουσα Προστασία Επείγουσα Προστασία Επείγουσα Προστασία Επείγουσα Προστασία
Επιδιόρθωση "Λευκής Οθόνης Θανάτου"
Επιδιορθώσεις Σφαλμάτων
Παρακολούθηση Uptime
Αύξηση Μετατροπών Αύξηση Μετατροπών Αύξηση Μετατροπών Αύξηση Μετατροπών Αύξηση Μετατροπών
Υποδείξεις για Αλλαγές στο Σχεδιασμό Σελίδων
Βελτιστοποίηση Περιεχομένου
Διαμόρφωση Φορμών Εγγραφών
Βελτιστοποίηση για Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Επιδιόρθωση Φόρμας Επικοινωνίας
Βελτίωση SEO Βελτίωση SEO Βελτίωση SEO Βελτίωση SEO Βελτίωση SEO
Έλεγχος Google Indexing
Ρυθμίσεις Επανακατευθύνσεων
Επεξεργασία Meta Descriptions
Υποβολή Sitemap
Επιδιόρθωση Εσφαλμένων Συνδέσμων
Έλεγχος Απόδοσης Έλεγχος Απόδοσης Έλεγχος Απόδοσης Έλεγχος Απόδοσης Έλεγχος Απόδοσης
Έλεγχος Όγκου Σελίδας και Χρόνου Φόρτωσης
Καθαρισμός Σχολίων Spam
Συμπίεση Μεγέθους Εικόνων
Καθαρισμός Βάσης δεδομένων
Χρονοχρέωση Χρονοχρέωση Χρονοχρέωση Χρονοχρέωση Χρονοχρέωση
Διαθέσιμος Χρόνος για Υποστήριξη & Διορθώσεις 0 1 ώρα/μήνα 3 ώρες/μήνα 10 ώρες/μήνα
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ:
Έχετε απορίες για τα πακέτα μας; Παραγγελία Παραγγελία Παραγγελία Παραγγελία
TESTIMONIALS
Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς.
Γνωρίστε μερικούς από τους ευτυχισμένους πελάτες μας και μάθετε γιατί αποτελούμε την ιδανική λύση και για εσάς
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε