ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Υλοποιούμε μαζί σας το business plan της επιχείρησής σας!

Εκτός όλων των άλλων υπηρεσιών που σας προσφέρει η ομάδα της Hellenic Technologies, μπορούμε να υλοποιήσουμε για εσάς υπηρεσίες συμβουλευτικής και στρατηγικό πλάνο για την επιχείρησή σας.

Η υψηλής εξειδίκευσης ομάδα μας, απαρτιζόμενη από επαγγελματίες του χώρου, μπορεί να σας προτείνει τρόπους βελτίωσης του υπάρχοντος business plan της εταιρείας σας ή ακόμα και να σας βοηθήσει να καταρτίσετε ένα εκ νέου, με απώτερο σκοπό την βελτίωση της εικόνας και το profitability της εταιρείας σας. Στης μέρες μας είναι γνωστό σαν digital transformation όπου πτυχές της εταιρείας σας πρέπει να γίνουν πλέον ψηφιακά για την καλύτερη απόδοση των εργαζομένων σας, το tracking & monitoring ενεργειών, Cost Savings, Do's & Don'ts κλπ. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζουμε την επιτυχία του επαγγελματικού σας εγχειρήματος.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία από αντίστοιχα επιτυχημένα projects Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων για μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς & επιχειρήσεις και μπορούμε να μεταφέρουμε αυτή μας την τεχνογνωσία σε custom προσαρμογές που να ταιριάζουν στο προφίλ της δικής σας επιχείρησης. Μέσα από συγκεκριμένη καθοδήγηση, υποστήριξη και επιτήρηση (monitoring) των διαδικασιών, της Συμβουλευτικής που σας προτείνουμε, σας βοηθάμε να ξεκαθαρίσετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, για κάθε τμήμα της επιχείρησής σας ξεχωριστά ή και για την ίδια την επιχείρηση ως σύνολο. Εστιάζετε έτσι, στις απολύτως απαραίτητες προτεραιότητες, ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Οι άξονες στρατηγικής που πρέπει να έχει το επιχειρηματικό σας πλάνο.

Μαζί θα τους επανακαθορίσουμε και θα τους υλοποιήσουμε!

Το όραμα της επιχείρησής σας
Τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας
Το SWOT analysis (με τους κινδύνους, τις ευκαιρίες, τα δυνατά και αδύναμα σημεία της επιχείρησής σας)
Τη στρατηγική και το μείγμα Marketing
Το πεδίο δραστηριοποίησής σας
Τον ανταγωνισμό
Την αποστολή και τους στόχους σας
Την ανάλυση ρίσκου (risk analysis)

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ BUSINESS PLAN

Τομείς και πεδία ανάλυσης.

Τιμολογιακή πολιτική
Οργάνωση τμημάτων
Οικονομικές καταστάσεις
Οργανωτική διαδικασία
Ποιότητα προϊόντων & υπηρεσιών
Στρατηγική υπηρεσιών Marketing
ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ

Οι βασικότεροι λόγοι για τους οποίους μία επιχείρηση (ανεξαρτήτως μεγέθους) αποτυγχάνει είναι οι εξής:

Έλλειψη ικανοτήτων διοίκησης

Αποπροσανατολισμός από τους αρχικούς στόχους

Στις μέρες μας είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ η ύπαρξη ενός Business Plan για κάθε επιχείρηση, με σκοπό την βέλτιστη οργάνωση & λειτουργία των δομών και διαδικασιών.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Οι Σύμβουλοι της Hellenic Technologies

Έρχονται σε επαφή με τους αρμόδιους της επιχείρησής σας, με σκοπό να οργανώσουμε από κοινού μια πιο εποικοδομητική λειτουργική επιχειρησιακή προσέγγιση αναφορικά με:

Θέματα Marketing Στρατηγικής
Αξιολόγηση πελατολογίου
Αξιολογήσεις προσωπικού
Οικονομικά χρονοδιαγράμματα
Προσλήψεις - συνεντεύξεις
Πλάνο εκπαίδευσης προσωπικού
Σχέδιο δράσης
Βήμα 1

Με σκοπό να μπορέσουμε να καταρτίσουμε για την επιχείρησή σας, το ιδανικό business plan, οι Σύμβουλοι της Hellenic Technologies, πραγματοποιούν σε πρώτη φάση μία επιτόπια προκαθορισμένη αυτοψία στα γραφεία της επιχείρησής σας, κατά την οποία αξιολογούν την τρέχουσα κατάσταση και κάνουν μία πρώτη ανάγνωση των σημείων εκείνων που χρήζουν βελτίωσης.

Βήμα 2

Επί της αξιολόγησης και πρώτης ανάγνωσης των αναγκών της επιχείρησής σας, οι Σύμβουλοι της Hellenic Technologies, επιστρέφουν με συγκεκριμένες προτάσεις επί των σημείων που χρήζουν βελτίωσης, επικοινωνώντας στη διοίκηση της επιχείρησής σας τα επόμενα βήματα, καθώς και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης των παραδοτέων.

Βήμα 3

Συμφωνούμε από κοινού επί των δράσεων που σας έχουμε προτείνει (για το ποιες τελικά θέλετε να υλοποιηθούν) και ξεκινάμε την υλοποίηση κατά την οποία θα υπάρχει και αξιολόγηση όλων των διαδικασιών, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η χρονική διάρκεια της Συμβουλευτικής μπορεί να διαρκέσει από 1 μήνα μέχρι έως 6 μήνες και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος της εκάστοτε επιχείρησης και τις ανάγκες που χρήζουν αξιολόγησης ανά περίπτωση. Οι συναντήσεις χωροταξικά πραγματοποιούνται είτε στα γραφεία της Hellenic Technologies, είτε στα γραφεία της κάθε εταιρείας ξεχωριστά.

TESTIMONIALS
Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς.
Γνωρίστε μερικούς από τους ευτυχισμένους πελάτες μας και μάθετε γιατί αποτελούμε την ιδανική λύση και για εσάς
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε