WEB DEVELOPMENT

Κατασκευή εταιρικών ιστοσελίδων.

Απλή υπόθεση ή κρίσιμο εργαλείο;

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας πολύ συχνά παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Αν κάποιοι σας πείσουν για αυτό, το αποτέλεσμα για την εταιρεία σας θα είναι μία τυπική ιστοσελίδα που θα υπάρχει στο διαδίκτυο. Μία ακόμη ανάμεσα σε πολλές άλλες, επειδή απλώς το προβλέπει η ανάπτυξη της τεχνολογίας ή γιατί το επιβάλλει ο ανταγωνισμός. Αυτό όμως επιθυμείτε για την επιχείρησή σας; Ή μια σελίδα – εργαλείο για την επίτευξη των στόχων σας, που θα εκφράζει τις αξίες της εταιρείας σας διαχρονικά, θα προσελκύει τους χρήστες του διαδικτύου, θα είναι λειτουργική και θα τους βοηθά να παραμείνουν περισσότερο χρόνο, χαρίζοντας τους μία ευχάριστη εμπειρία;

Μία ιστοσελίδα χτίζεται σωστά με βάση τους δικούς σας ξεκάθαρους στόχους και με την επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη.

H Hellenic Technologies επενδύοντας στην τεχνογνωσία και στελεχωμένη από μια ομάδα συνεργατών, που διακρίνονται για την εξειδικευμένη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη δουλειά τους, κατάφερε πολύ σύντομα να γίνει μια από τις πιο καινοτόμες και υπεύθυνες εταιρείες στην κατασκευή ιστοσελίδων, αναλαμβάνοντας μικρά και μεγάλα projects.

Τα στελέχη της, προγραμματιστές, web designers, κειμενογράφοι περιεχομένου διαδικτύου και άτομα με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, παρακολουθούν τις εξελίξεις διεθνώς και τις προσαρμόζουν πρώτοι στην ελληνική αγορά, προτείνοντας λύσεις που βοηθούν τους πελάτες της να διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Αρχικά βήματα για να την κατασκευή μιας ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα που θα φτιάξετε, θα πρέπει να εκφράζει εσάς, να σας εμπνέει, να προβλέπει τις δικές σας ανάγκες.

Κατανοήστε

Κατανοήστε και αποσαφηνίστε τους στόχους της ιστοσελίδας σας. Σκεφτείτε για ποιο λόγο θέλετε μια σελίδα στο διαδίκτυο και τι θέλετε να πετύχετε μέσα από αυτή.

Αναζητήστε

Αναζητήστε φωτογραφικό υλικό, που έχετε στη διάθεσή σας. Σκεφτείτε πρόσθετο υλικό που θα πρέπει να συμπληρωθεί με μια νέα ενδεχόμενη φωτογράφιση. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε θέση να προμηθευτούμε φωτογραφικό υλικό από φωτοθήκες και να συμπληρώσουμε τις ελλείψεις σας.

Ερευνήστε

Σκεφτείτε πώς θα θέλατε να μοιάζει το site σας. Αφιερώστε τον κατάλληλο χρόνο σε μια ολοκληρωμένη έρευνα και σημειώστε τις ιστοσελίδες που σας αρέσουν και σας εμπνέουν.

Συγκεντρώστε

Συγκεντρώστε το απαραίτητο και κατάλληλο περιεχόμενο που έχετε στη διάθεσή σας. Αν χρειαστεί προσαρμογή στα δεδομένα της ιστοσελίδας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με εξειδικευμένο κειμενογράφο της εταιρείας μας.

Δημιουργήστε

Δημιουργήστε έναν όσο το δυνατό πιο λεπτομερή χάρτη της ιστοσελίδας σας. Σκεφτείτε ποιες σελίδες και υποσελίδες θα χρειαστείτε και το περιεχόμενο που θα πρέπει να περιέχει η κάθε σελίδα.

Επιλέξτε

Επιλέξτε τη δομή και τον τύπο της ιστοσελίδας που θα σας άρεσε περισσότερο για να τον συζητήσουμε μαζί.

Συνεργαστείτε

Εαν δεν διαθέτετε Brand Manual, συνεργαστείτε με το γραφίστα ή τη διαφημιστική σας και αποσαφηνίστε όλα τα εικαστικά στοιχεία που συνθέτουν την εταιρική σας ταυτότητα (λογότυπο, χρωματικές παλέτες, διαστάσεις, κατάλληλα εικαστικά κλπ). Ανεξάρτητα από την προσωπική σας αισθητική, πρέπει αυτή να είναι εναρμονισμένη εικαστικά με την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα που έχετε ήδη χτίσει.

Αποφασίστε

Μελετήστε και αποφασίστε αν το κόστος αυτής της ενέργειας θα έχει πραγματικό όφελος για εσάς και πως θα γίνει απόσβεση από την επένδυσή σας αυτή.

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

FOOD FOR THOUGHT

Γιατί να φτιάξω μια σωστή ιστοσελίδα;

Πολλές φορές ίσως έχετε αναρωτηθεί: Γιατί να φτιάξω μια ιστοσελίδα; Γιατί να μπω στον κόπο και τα έξοδα; Μήπως επειδή έχουν όλοι; Επειδή συνηθίζεται; Σίγουρα όχι για όλα αυτά, αλλά γιατί είναι απαραίτητη.

Χωρίς την ιστοσελίδα, η επιχείρηση σας «δεν υπάρχει». Είναι το διαβατήριό σας απέναντι στους πελάτες σας ή ακόμα και στις ξένες αγορές. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά αν κάποιος σας αναζητήσει και δεν έχετε ιστοσελίδα, θα αμφισβητήσει ακόμα και την ύπαρξη της εταιρείας σας. Όπως αν προσπαθούσατε να ταξιδέψετε χωρίς διαβατήριο.

Οι μεγάλες και επιτυχημένες εταιρείες το γνωρίζουν καλά και για αυτό δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην ιστοσελίδα τους.

Τι θα κερδίσω από μία σωστή ιστοσελίδα:

Προβολή

Εξασφαλίζει ολοκληρωμένη παρουσίαση και αποτελεί από μόνη της ένα μέσο προβολής.

Κύρος

Εκφράζει το κύρος, το μέγεθος, την ποιότητα και τις αξίες ενός οργανισμού.

Marketing

Μπορεί να γίνει ένα ισχυρό εργαλείο marketing και να ισχυροποιήσει τις πωλήσεις σας.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Γιατί να δημιουργήσω ξανά μια ιστοσελίδα ενώ έχω ήδη μια;

Είναι αλήθεια πως η τεχνολογία στην κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά και στη διαχείρισή τους, αλλάζει συνεχώς και με ταχύτατο ρυθμό. Αυτή που σήμερα θεωρείται τεχνολογία αιχμής σε λίγα χρόνια θα θεωρείται ξεπερασμένη.

Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να λάβετε τη σωστή και πιο συμφέρουσα απόφαση;

 • Αφιερώστε χρόνο για να παρακολουθήσετε τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας. Θα ήταν δυσάρεστο αυτές να εξελίσσονται και εσείς να μένετε πίσω.
 • Σημειώστε θετικά σημεία από ιστοσελίδες εταιρειών, που θεωρείτε επιτυχημένα benchmarks, αλλά και κακές πρακτικές άλλων που θα θέλατε να αποφύγετε.
 • Καταγράψτε τις εξελίξεις της εταιρείας σας και μελετήστε αν αυτές έχουν ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα σας ή αν μπορούν να ενσωματωθούν με την υπάρχουσα δομή της.
 • Ορίστε σαφώς τους στόχους που θέλετε να επιτύχετε με εργαλείο την ιστοσελίδα σας.
ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Πως θα καταλάβετε αν ήρθε η ώρα για αλλαγή;

Ακόμα κι αν είχατε φτιάξει κάποτε την ιδανική ιστοσελίδα και είχατε περάσει μαζί της στιγμές δόξας, έρχεται η στιγμή που πρέπει να προσδιορίσετε ξανά τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας της, με βάση τα σημερινά δεδομένα:

Είναι εύχρηστη;

Εξακολουθεί να είναι λειτουργική και σύγχρονη;

Καμαρώνετε για αυτήν;

Αισθάνεστε δυσάρεστα στη σκέψη ότι κάποιος υποψήφιος πελάτης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας;

Είναι responsive;

Προσαρμόζεται σε όλες τις συσκευές (desktop, tablet, mobile);

Κάνει για marketing;

Μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για διαφήμιση στο διαδίκτυο;

Αν η απόφαση που τελικά λάβετε αποδειχθεί ότι μεσοπρόθεσμα γεννά για την επιχείρησή σας συνεχώς πρόσθετα κόστη, τότε σημαίνει ότι είτε οι στόχοι που θέσατε δεν ήταν σαφώς ορισμένοι ή ότι δε λάβατε τη σωστή καθοδήγηση. Δεν εξοικονομείτε χρήματα διατηρώντας μια ξεπερασμένη για τα δεδομένα της εποχής ιστοσελίδα, ούτε αναβαθμίζοντας την υπάρχουσα με λάθος τρόπο. Αντίθετα, έχετε απώλεια τόσο σε κύρος, όσο και σε πωλήσεις, κάτι που μπορεί να αποτρέψει μία καινούργια, σωστά δομημένη σελίδα. Κάντε μία έρευνα αγοράς σε εταιρείες του κλάδου και απευθυνθείτε σε αυτούς, λαμβάνοντας μία ακόμα γνώμη.

«Ηλεκτρονική» ωριμότητα χαρακτηρίζει πλέον τους Ελληνες χρήστες, οι οποίοι αγοράζουν όλο και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες μέσω Διαδικτύου, ψωνίζουν εν κινήσει κυρίως μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ αυξημένη διαδραστικότητα χαρακτηρίζει τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Θέλω μια απλή ιστοσελίδα, υπάρχει κάτι τέτοιο;

H απάντηση σίγουρα είναι απλή.

PLAN

1

Discover &
Define

DESIGN

2

Create
Visuals

BUILD

3

Develop &
Construct

BETA

4

Test &
Train

LAUNCH

5

Optimize &
Go Live

6

SUPPORT

Monitor, Evaluate &
Refine

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

Πως να διαλέξετε τη σωστή εταιρεία

Η επιλογή της σωστής εταιρείας για την κατασκευή ιστοσελίδας είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας.

Επισκεφτείτε

Επισκεφτείτε κάποιες εταιρείες και θέστε ερωτήματα. Δείτε το χώρο που λειτουργούν και μιλήστε με τους συνεργάτες τους. Με την εμπειρία σας θα καταλάβετε πότε μια εταιρεία εκπληρώνει τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

Ενημερωθείτε

Ενημερωθείτε από την εταιρεία για το ποιος αναλαμβάνει κάθε κομμάτι της ιστοσελίδας. Δεν υπάρχει ποτέ ένα άτομο που φτιάχνει ιστοσελίδες. Απαιτείται μια ομάδα συνεργατών. Σχεδιαστές, προγραμματιστές, κειμενογράφοι.

Δείτε έργα τους

Ζητήστε να σας δείξουν κάποιες από τις ιστοσελίδες που έχουν κατασκευάσει. Όχι μόνο αυτές που έχουν επιλέξει οι ίδιες να δείχνουν σε πιθανούς πελάτες. Ο επαγγελματισμός κρύβεται σε όλες τις ιστοσελίδες και όχι στις πιο εντυπωσιακές.

Μάθετε για αυτούς

Ρωτήστε επίσης, πόσα χρόνια δραστηριοποιούνται στην αγορά. Η κατασκευή και η διαχείριση μιας ιστοσελίδας απαιτεί μακροχρόνια συνεργασία και εταιρείες που έχουν παρελθόν αλλά και μέλλον.

Ζητήστε

Ζητήστε να σας ενημερώνουν αναλυτικά και όχι με όρους που δεν καταλαβαίνετε. Διαπιστώστε αν έχετε ένα κοινό επίπεδο συνεννόησης.

Προτιμήστε

Προτιμήστε μια εταιρεία που έχει καθετοποιημένες όλες αυτές τις υπηρεσίες και δεν τις αναθέτει σε εξωτερικούς συνεργάτες, γιατί έτσι θα έχει τον τρόπο να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας σε πιο οικονομική τιμή.

Ρωτήστε για τον ανταγωνισμό

Ρωτήστε αν διαχειρίζονται την ιστοσελίδα βασικών σας ανταγωνιστών.

Γνωρίστε τους πελάτες τους

Και τέλος, αφού γνωρίσετε τους πελάτες τους, ελάτε σε επαφή με τους ίδιους και ζητήστε πληροφορίες για τη συνεργασία τους με την εταιρεία που σας ενδιαφέρει

Μη θεωρείτε την ιστοσελίδα σας λιγότερο σημαντική επένδυση από τις άλλες επενδύσεις σας. Αφιερώστε της τον ανάλογο χρόνο σε έρευνα αγοράς.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Κόστος κατασκευής ιστοσελίδας

Μην καταφύγετε σε μια φθηνή λύση ανάγκης, γιατί σε βάθος χρόνου θα αποδειχθεί πολύ πιο ακριβή.

Πολλοί το πρώτο που ρωτούν είναι αν μια ιστοσελίδα κοστίζει ακριβά. Η απάντηση είναι πως η έλλειψη μιας ιστοσελίδας κοστίζει ακριβότερα. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κοστίζει από λίγο έως πολύ, ανάλογα με τις ανάγκες σας και ανάλογα με το πόσο σύνθετη και πολύπλοκη απαιτείται να είναι. Το κόστος είναι επακόλουθο της εργασίας που πραγματοποιείται και δεν πρέπει να είναι ο μόνος καθοριστικός παράγοντας. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι το κόστος να είναι απόλυτα συμβατό με το αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι τα χρήματα δεν είναι απεριόριστα, μια καλή λύση είναι να δημιουργήσετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα έναν προϋπολογισμό, όπως κάνετε με κάθε σας επένδυση. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε και να ελέγχετε το κόστος παρά να βαδίζετε δίχως προγραμματισμό.

Εμείς με υπευθυνότητα θα σας πούμε αν το κόστος συμβαδίζει με αυτό που έχετε στο μυαλό σας για την ιστοσελίδα ή με τις πραγματικές σας ανάγκες.

Είναι καλύτερα να μην ξεκινήσετε κάτι αν ο προϋπολογισμός σας δεν επαρκεί για αυτό που πρέπει να γίνει. Καλύτερα να επανέλθετε σε μια άλλη δεδομένη στιγμή, όταν ο προϋπολογισμός σας θα το επιτρέπει.

ΤΟ BUDGET

Συντελεστές κόστους

Το κόστος μιας ιστοσελίδας μπορεί να κυμανθεί από πολύ χαμηλά έως και πολύ υψηλά επίπεδα.
Οι συντελεστές που επηρεάζουν και προσδιορίζουν το κόστος είναι:

 • Η πολυπλοκότητα και το μέγεθος της ιστοσελίδας.

 • Η επιλογή της τεχνολογίας και του τύπου ιστοσελίδας που θα επιλέξετε. Υπάρχουν «έτοιμες» οικονομικές λύσεις και λύσεις custom made που «ράβονται» στα μέτρα και τις ανάγκες της εταιρείας σας.

 • Το περιεχόμενο, είτε αφορά σε κείμενα, είτε σε εικαστικά και φωτογραφίες που πρέπει να αγορασθούν.

 • Η καθετοποίηση των υπηρεσιών της εταιρείας που θα σας κατασκευάσει τη σελίδα. Η διασπορά σε εξωτερικούς συνεργάτες μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το κόστος προς τα πάνω.

Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Κατασκευή Ιστοσελίδων και Πληροφοριακών Συστημάτων
Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

H Hellenic Technologies είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015 και ακολουθεί πιστά τους κανονισμούς για υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Επενδύει διαρκώς στην τεχνογνωσία και είναι στελεχωμένη από συνεργάτες, που διακρίνονται για την εξειδικευμένη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη δουλειά τους. Καταφέραμε πολύ σύντομα να γίνουμε μία από τις πιο καινοτόμες και υπεύθυνες εταιρείες στην κατασκευή ιστοσελίδων και πληροφοριακών συστημάτων, αναλαμβάνοντας τόσο μικρά όσο και πολύ μεγάλα projects. Το πελατολόγιο μας αποτελεί και την εγγύηση ποιότητας της δουλειάς μας.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τον σχεδιασμό έξυπνων ιστοσελίδων με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και βασικούς πυλώνες την ταχύτητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η κατασκευή website συνήθως παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Εάν αυτή η προοπτική σας πείθει, τότε πιθανόν το αποτέλεσμα της κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας θα είναι πολύ τυπικό και δεν θα κάνει καμμία διαφορά ανάμεσα στις αντίστοιχες που ήδη βρίσκονται στον αέρα. Η εταιρική ιστοσελίδα είναι πια ο καθρέφτης μιας επιχείρησης. Όχι μόνο για το πελατολόγιο το οποίο στοχεύει να αποκτήσει, αλλά ακόμα και για τον εργαζόμενο που επιθυμεί να προσελκύσει σε αυτήν.

Τι είναι το WordPress; Είναι ένα κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων και θεωρείται από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) παγκοσμίως. Το Wordpress χρησιμοποιείται ως η κύρια πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων σε ποσοστό άνω του 28% του web αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου αποτελεί την ιδανική λύση και για τη δική σας ιστοσελίδα! Η Hellenic Technologies διαθέτει τους κορυφαίους προγραμματιστές στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, κατασκευάζοντας ιστοσελίδες για εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, ήταν Χρυσός Χορηγός και Ομιλητής στο Wordcamp 2017: τη διοργάνωση που προάγει την χρήση αλλά και την τεχνολογία του εξαιρετικού και δημοφιλέστατου CMS.

Πολύ μεγάλες εικόνες, αρχεία και πολλά πρόσθετα (plugins), επιβραδύνουν σημαντικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας ή τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή σας. Η Hellenic Technologies προσφέρει μια σειρά από λύσεις σε αυτή τη μάστιγα που επηρεάζει ΑΜΕΣΑ τις πωλήσεις και τις επισκέψεις σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αποτέλεσμα τη βέλτιστη απόδοση της ιστοσελίδας σας σε όλες τις συσκευές. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η Google είναι κάθετη στο θέμα ταχύτητας της ιστοσελίδας. Σας δίνει προβάδισμα στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν έχετε γρήγορη ιστοσελίδα (ανά συσκευή) ή σας κατακεραυνώνει εάν κατεβαίνει πολύ αργά

Έχετε ήδη ιστοσελίδα Wordpress, αλλά δεν έχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία να την υποστηρίξετε ή να κάνετε τις απαιτούμενες ενημερώσεις; Οι developers μας το κάνουν για εσάς. Η ομάδα μας γνωρίζει τα πάντα γύρω από ασφάλεια & λειτουργικότητα Wordpress.

Wordpress Experts
Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο Wordpress &
ειδικευόμαστε στην ενσωμάτωση ERP σε eCommerce

Χρυσοί Χορηγοί του
WordCamp Greece

WordCamp Gold Sponsor
Ecommerce development
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ECOMMERCE
Δημιουργία Eshop.

Eντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ένα σύγχρονο και ασφαλές eShop

Ecommerce development
 • Κατασκευάζουμε eShop που Εξυπηρετεί & Πουλάει
  Με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών σας
 • Αυξήστε τις πωλήσεις σας, μεθοδικά
  Άμεση αποδοχή πληρωμών ηλεκτρονικά
 • Ασφάλεια & Προστασία Δεδομένων
  Λογισμικό ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών
Είμαστε ειδικοί στην ενσωμάτωση ERP σε Ecommerce

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

Υπηρεσίες Marketing
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MARKETING
Digital Marketing
Υπηρεσίες Marketing

Ως πιστοποιημένοι Google Premier Partners, αποτελούμε τον τέλειο συνεργάτη για το όραμα και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Χωρίς να σας δεσμεύουμε με συμβόλαια και περίπλοκες ρήτρες, με ανοιχτή και ξεκάθαρη σχέση, σας εξοπλίζουμε με τις ιδανικές διαφημίσεις, το ιδανικό μήνυμα και την καλύτερη δυνατή στόχευση, ώστε να ξεχωρίσετε άμεσα από τον ανταγωνισμό σας. Αποκτήστε άμεσα τους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αλλά δεν σας γνωρίζουν ακόμα.

Είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ που πραγματοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, κλπ.), προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της επικοινωνίας και την αναγνωρισιμότητα του brand σας. Το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλύπτει δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνική ανταλλαγή περιεχομένου μέσω βίντεο, εικόνας για εμπορικούς σκοπούς, καθώς και πληρωμένη διαφήμιση. Για την Ελλάδα τα πιο επιτυχημένα κοινωνικά δίκτυα είναι τα: Facebook/Instagram, Twitter και Linkedin. Κοινωνικά μέσα όπως το Reddit και το Pinterest δεν έχουν ακόμα καταφέρει να διεισδύσουν επαρκώς στην Ελληνική αγορά σε αντίθεση με το Snapchat που διαρκώς κερδίζει έδαφος.

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι η διαδικασία κατά την οποία διενεργούμε βελτιστοποιήσεις εσωτερικά και εξωτερικά από την ιστοσελίδα ώστε να επιτευχθούν υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εσωτερικά (On page SEO), μέσα από τεχνικές βελτιώσεις, βοηθάμε τις μηχανές αναζήτησης να λαβαίνουν τα σωστά "σήματα" για το περιεχόμενο. Και εξωτερικά (Off site SEO), αποκτώντας συνδέσμους (backlinks) από άλλες συναφείς με το αντικείμενο ιστοσελίδες. Δεν υπάρχουν πια τρόποι να ξεγελάσουμε τον αλγόριθμο της Google με τρικ και πονηριές, γι'αυτό καλό θα είναι να αγνοήσετε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνεται με αυτό το σκοπό. Σκεφτείτε το σαν PR, όσα περισσότερα καλά, συναφή και ποιοτικά website "δείχνουν" την ιστοσελίδα σας, τόσο πιο πολύ ανεβαίνετε στα “μάτια” της Google και συνεπώς στη θέση των αποτελεσμάτων. Το SEO μπορεί να πάρει 2-12 μήνες για τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα και είναι πολύ επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Γι’αυτό και το σωστό SEO συνήθως έχει υψηλό κόστος. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις στους πελάτες της για το που θα φτάσουν, καθώς η Google δεν αποτελεί ιδιοκτησία του κάθε ειδικού και κατ’ επέκταση δεν είναι εφικτό να υπολογιστεί σε ποια θέση θα φτάσει η ιστοσελίδα, κάθε πότε θα αλλάζει ο αλγόριθμος ή ποια τακτική θα ισχύει μετά την επόμενη αναβάθμιση, όπου μπορεί ακόμα και να εξαφανιστεί το site σας ή να ανέβει πιο ψηλά σε θέση. Μέσα όμως από σωστές και "νόμιμες" ενέργειες τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν από την 1η κιόλας εβδομάδα, ανάλογα φυσικά με την περίπτωση

Αυξήστε τα κέρδη σας. Κερδίστε τους πελάτες που σας έχουν ανάγκη αλλά δεν σας γνωρίζουν

TESTIMONIALS
Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς.
Γνωρίστε μερικούς από τους ευτυχισμένους πελάτες μας και μάθετε γιατί αποτελούμε την ιδανική λύση και για εσάς
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ευρύ φάσμα υπηρεσίων και έργων

Teleperformance

Η Teleperformance είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην πολυκαναλική παροχή υπηρεσιών προϊοντικής και τεχνικής υποστήριξης με παρουσία σε 62 χώρες.

Marks & Spencer

Tα Marks & Spencer Ελλάδος προσφέρουν προιόντα υψηλής ποιότητας, γνωστά σε εκατομμύρια ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο.

Tulip Entertainment

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κινηματογραφικών ταινιών της Universal Pictures, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Kärcher

O κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού παγκοσμίως, που διακρίνεται για την απόδοση, την ποιότητα και την καινοτομία.

Randstad

Η Νo1 HR και εταιρεία ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, με παρουσία σε 39 χώρες και 4,473 γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Xenia

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και στήριξη φορέων του ξενοδοχειακού κλάδου, η Xenia έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις διεθνώς!

MCI Group

Η MCI Group είναι ένα διεθνές δίκτυο διοργάνωσης και διαχείρισης συνεδρίων με έδρα την Γενεύη της Ελβετίας και παγκόσμια παρουσία.

Λεόντειος Σχολή

Ένα από τα αρχαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα με παράδοση δύο αιώνων και παραπάνω από 3.400 μαθητές και μαθήτριες.

Grecostrom

Κορυφαία Ελληνική βιομηχανία παραγωγής στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου με παρουσία στον χώρο από το 1964

Novamix

Υπέρσυγχρονη βιομηχανία παραγωγής εξειδικευμένων δομικών υλικών, με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή και κατασκευή συστημάτων δόμησης.

Expert

Με δίκτυο 36 καταστημάτων στην Ελλάδα, η EXPERT είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες εμπορίας ειδών τεχνολογίας.

HORECA Expo

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε