ΓΙΑΤΙ WORDPRESS DEVELOPMENT. 12 ΑΠΛΟΙ ΛΟΓΟΙ

Κατασκευή Ιστοσελίδων WordPress και Woocommerce

1.32% των ενεργών site παγκοσμίως χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WordPress (περίπου 77 εκατομμύρια ιστότοποι)

Σύμφωνα με την ετήσια επισκόπηση W3Techs για τις web τεχνολογίες, η χρήση της πλατφόρμας WordPress αγγίζει το 32% όλων των site παγκοσμίως.

2.Το WordPress κυριαρχεί στο 77,9% της CMS αγοράς

Σύμφωνα με το Wappalyzer, το WordPress κατέχει πάνω από το 77,9% της αγοράς του Content Management Software (CMS).

3.Η πλατφόρμα WordPress είναι ανοικτού κώδικα και δωρεάν!

Η πλατφόρμα του WordPress λειτουργεί με την άδεια GNU GPL, η οποία επιτρέπει στον καθένα, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκεται, να μπορεί ελεύθερα και δωρεάν να την κατεβάζει και να τη χρησιμοποιεί. Ο κώδικας είναι ανοικτός και ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον μελετήσει, να τον τροποποιήσει, να τον συμπληρώσει και να «χτίσει» εκ νέου πάνω σε αυτόν.

4.Η πλατφόρμα του WordPress δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και δεν ανήκει σε καμία εταιρεία

Η πλατφόρμα του WordPress, το σήμα WordPress και τα δικαιώματα αυτού, ανήκουν κατά αποκλειστικότητα στο Ίδρυμα WordPress (WordPress Foundation). Με σκοπό να προστατευτούν οι ελευθερίες που προσφέρει η ύπαρξη ανοικτού κώδικα, ο συνιδρυτής του WordPress Matt Mullenweg, δημιούργησε το WordPress Foundation. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ουσιαστικά είναι ο ιδιοκτήτης και κάτοχος του εμπορικού σήματος WordPress, προστατεύοντας παράλληλα τις ελευθερίες που προσφέρει η χρήση της άδειας λογισμικού ανοικτού κώδικα.

5.Το WordPress είναι μία πολυεθνική οικονομία δισεκατομμυρίων ευρώ

Εκατοντάδες εταιρείες και χιλιάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο πωλούν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή τις λύσεις που προτείνουν, σε μία WordPress βάση. Η πλατφόρμα του WordPress παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες και ευκαιρίες σε χιλιάδες web developers, web designers και επιχειρηματίες να χτίσουν την επιχείρησή τους πάνω στο WordPress.

6.Τα downloads των plugins έφθασαν το 1,5 δισεκατομμύριο

Μόνο το 2016, τα πρόσθετα (plugins) downloads του WordPress έφτασαν το 1,5 δισεκατομμύριο. Σε απολύτους αριθμούς αυτό ήταν μία αύξηση 48% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (2015) που και πάλι είχε ξεπεράσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου downloads!

7.Η πλατφόρμα του WordPress χρησιμοποιείται από πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο

Με την πλατφόρμα του WordPress τροφοδοτούνται χιλιάδες κυβερνητικά websites σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στη λίστα όσων χρησιμοποιούν WordPress συγκαταλέγονται εκατοντάδες ομοσπονδιακά κυβερνητικά sites των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δημόσιων φορέων και οργανισμών, μεγάλων πολυεθνικών κλπ.

8.To WordPress στην εκπαίδευση

Η πλατφόρμα του WordPress χρησιμοποιείται επίσης από χιλιάδες πανεπιστήμια, κολλέγια, σχολεία και γενικά εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ινστιτούτα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ύπαρξη άδειας (license) ανοικτού κώδικα, επιτρέπει σε σπουδαστές και σε ολόκληρη την ακαδημαϊκή κοινότητα, να μελετήσουν, να τροποποιήσουν, να συνεισφέρουν και να αναπτύξουν τον πυρήνα του WordPress που είναι τα plugins και τα themes.

9.Πάνω από 50.000 δωρεάν plugins

Τα plugins του WordPress για το site σας, είναι σαν τα apps (εφαρμογές) των κινητών. Υπάρχουν μέχρι στιγμής, πάνω από 50.000 δωρεάν plugins, διαθέσιμα για download. Υπάρχουν plugins για το οτιδήποτε. Από το να δημιουργήσεις ένα online store (τύπου eshop) και να χρειαστεί να προσθέσεις φόρμες επικοινωνίας για τους πελάτες σου, μέχρι κάτι περισσότερο εξεζητημένο, υπάρχει πάντα ένα plugin του WordPress που μπορεί να σας βοηθήσει σχετικά!

10.Διαθέσιμο σε περισσότερες από 68 γλώσσες!

Η πλατφόρμα του WordPress είναι πλήρως μεταφρασμένη σε περισσότερες από 68 γλώσσες και μερικώς μεταφρασμένη σε καμιά δεκαριά άλλες. Πολλά από τα πιο δημοφιλή plugins & themes του WordPress είναι πλέον διαθέσιμα σε διαφορετικές γλώσσες. Το WordPress μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πολυγλωσσική πλατφόρμα με τη χρήση plugins όπως τα WPML και Polylang.

11.WordCamp events σε 41 χώρες

Τα επίσημα WordPress events (τύπου συνέδρια), ονομάζονται WordCamps και μόνο για το 2016 οργανώθηκαν 115 WordCamp events σε 41 χώρες, με τη συμμετοχή περισσότερων από 36.000 χρηστών της πλατφόρμας. Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για 2η χρονιά φέτος και είχε τεράστια επιτυχία. H Hellenic Technologies είχε την μεγάλη τιμή να παραστεί στο WordCamp Athens 2017, έχοντας 2 πολύ σημαντικές ιδιοτήτες: Αυτή του χρυσού χορηγού και αυτή του ομιλητή.

12.To WordPress διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ενημερώσεων

Η πλατφόρμα του WordPress ενημερώνεται αυτόματα σε περίπτωση αναβαθμίσεων. Μπορεί επίσης με αυτοματοποιημένες συνοπτικές διαδικασίες να γίνει αναβάθμιση των plugins, σε περίπτωση που διαγνωστεί σοβαρή απειλή η οποία μπορεί να καταστήσει την πλατφόρμα ευάλωτη για εκατομμύρια χρήστες.

Wordpress Experts
Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο Wordpress &
ειδικευόμαστε στην ενσωμάτωση ERP σε eCommerce

Χρυσοί Χορηγοί του
WordCamp Greece

WordCamp Gold Sponsor
WORDPRESS DEVELOPMENT

Γιατί να επιλέξετε την Hellenic Technologies ως τον συνεργάτη σας στο Wordpress.

H Hellenic Technologies είναι πολύ απλά, οι "γκουρού του Wordpress". Είτε θέλετε να αποκτήσετε έναν υπέροχο και λειτουργικό ιστότοπο, είτε έχετε ήδη έναν αλλά έχετε τεχνικά προβλήματα ή/και προβλήματα συντήρησης ή ανανέωσης, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Γνωρίζουμε όλα τα μυστικά ώστε το Wordpress site σας να είναι αποτελεσματικό και οι ενέργειες σας για την προώθησή του μέσω ψηφιακού marketing, να θριαμβεύσουν!

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

Ανάπτυξη εξατομικευμένου theme (θέματος) στο WordPress.

Το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει η Hellenic Technologies για μετατροπή από PSD (photoshop αρχεία) σε WordPress.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μετατρέψεις ένα PSD αρχείο σε WordPress αρχείο και στην Hellenic Technologies έχουμε την τεχνογνωσία για να το υλοποιήσουμε. Ο τρόπος που μετατρέπουμε αρχεία photoshop εστιάζει πρωτίστως στο να σας παράσχουμε ολοκληρωμένη βοήθεια για τη βέλτιστη υλοποίηση του site σας, με γνώμονα την επιτυχή λειτουργία της πλατφόρμας WordPress. Οι υπηρεσίες της πλατφόρμας, μας δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψουμε εξατομικευμένα sites, κατευθείαν από PSD φόρμες.

Διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στη μετατροπή PSD αρχείων, χρησιμοποιώντας τον κώδικα W3C, στοχεύοντας στις ιδιαιτερότητες κάθε site με γνώμονα τις απαιτήσεις του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση. Τα site που μετατρέπουμε, πληρούν τις προδιαγραφές SEO και τις προδιαγραφές του Facebook Pixel. Επιπροσθέτως, μετατρέπουμε όλες τις μορφές αρχείων (png, pdf, jpeg, ai, psd) σε WordPress.

Ένα αντισυμβατικό theme (out of the box) που ενδεχομένως να επιλέξετε στο WordPress αποτελεί τη βάση για ένα εξαίρετο web design. Αν λοιπόν επιθυμείτε το ίδιο για το νέο site σας, οι εξειδικευμένοι developers της Hellenic Technologies, μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι!

Μπορούμε να δημιουργήσουμε, να αναπτύξουμε και να εξατομικεύσουμε οποιοδήποτε WordPress theme (θέμα - μοτίβο) σας ενδιαφέρει, ώστε αυτό να ταυτιστεί με τους στόχους της επιχείρησής σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό πελατών ανά τον κόσμο και έχουμε υλοποιήσει για εκείνους μια σειρά από εξατομικευμένα themes και υπηρεσίες που βασίζονται στην πλατφόρμα του WordPress, όντας responsive και άκρως λειτουργικά!

Γιατί χρειάζεστε ένα εξατομικευμένο WordPress theme;

Αν και ο καθένας από εμάς μπορεί να έχει τους δικούς του προσωπικούς λόγους, σας παραθέτουμε παρακάτω, ορισμένους αξιοσημείωτους λόγους που απαντούν στο ερώτημα γιατί να επιλέξετε ένα εξατομικευμένο WordPress theme:

 • Το μοντέλο της επιχείρησής σας είναι μοναδικό και αυτή η αρχή θέλετε να συνοδεύει την επιχείρησή σας σε κάθε της έκφανση.
 • Επιθυμείτε η επιχείρησή σας να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις όμορες επιχειρήσεις του κλάδου που δραστηριοποιείται.
 • Το site σας είναι η ίδια η αυταπόδειξη του ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική και οι στόχοι σας φιλόδοξοι.
 • Χρειάζεστε ένα site μοντέρνο, ελκυστικό και με responsive design, που να ικανοποιεί τις ανάγκες των δυνητικών σας πελάτων σε ένα ευρύ φάσμα.

Λαμβάνουμε υπόψη τη μοναδικότητα της επιχείρησής σας και την αποκλειστική ταυτότητα του brand σας. Βασιζόμενοι σε αυστηρές νόρμες, εμπνεόμαστε να δημιουργούμε website themes και γενικά sites που μπορούν να σταθούν επάξια έναντι του ανταγωνισμού. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα WordPress themes, τα οποία θα είναι συνάμα λειτουργικά, responsive και συμβατά!

Γιατί να επιλέξετε τη Hellenic Technologies;

Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές!

Δημιουργούμε και διαθέτουμε στην αγορά υπηρεσίες μετατροπής για το site σας από PSD σε πλατφόρμα WordPress, σε προσιτές τιμές, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι υπηρεσίες αυτές συναντούν τις ανάγκες των δυνητικών σας πελατών.

Η μεθοδολογία μας είναι αποδεδειγμένη!

Σας παρέχουμε μοναδικούς τρόπους αντιμετώπισης των σύγχρονων digital προκλήσεων, χρησιμοποιώντας συνταγές & νόρμες από επιβεβαιωμένες στρατηγικές που έχουμε χρησιμοποιήσει με επιτυχία στο παρελθόν.

Οι πελάτες μας είναι 100% ικανοποιημένοι!

Χτίζουμε πρωτίστως σχέσεις με τους πελάτες μας, ώστε να είμαστε σε θέση να αναγνώσουμε και να κατανοήσουμε σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Η ανατομία ενός θέματος WordPress

Δημιουργία εξατομικευμένων πρόσθετων (plugins) στο WordPress.

Είναι αλήθεια ότι η πλατφόρμα του WordPress έχει εντυπωσιάσει τους web developers ανά τον κόσμο, με τις δυνατότητες και την αποδοτικότητα της. Κατανοούμε επίσης και αντιλαμβανόμαστε το αντίκτυπο που δημιούργησε στην αγορά των λογισμικών ανοικτού κώδικα. Με αφορμή λοιπόν αυτή τη διαπίστωση και με γνώμονα ότι επιθυμούμε πάντα να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές & λύσεις στους πελάτες μας, (ώστε να μη χρειάζεται να απευθυνθούν αλλού!), δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένες WordPress plugin υπηρεσίες.

Οι εξατομικευμένες WordPress plugin υπηρεσίες development που σας παρέχουμε, στοχεύουν στο να εξαλείψουμε όλα εκείνα τα είδη περιορισμών & λαθών που συμβαίνουν κατά τη διαδικασία του web development. Το να χρησιμοποιεί ο χρήστης μία πλατφόρμα ανοικτού κώδικα και ένα από τα καλύτερα CMS (Content Management Systems), όπως αυτό του WordPress, ουσιαστικά του προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία και ένα website με υψηλού βαθμού λειτουργικότητα.

Η υψηλής εξειδίκευσης ομάδα της Hellenic Technologies από developers και designers, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, ικανή να δημιουργήσει για εσάς την πλέον εξατομικευμένη WordPress πλατφόρμα. Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τα plugins με τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά που θα εκτοξεύσουν τις προδιαγραφές του site σας και την κλίμακα αξιολόγησής του από την Google, σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.

Συνεπώς, είτε επιθυμείτε βελτιστοποίηση του site σας για SEO, είτε να συμπεριληφθούν σε αυτό plugins για την παρουσία σας στα social media, είτε επίσης απίστευτα γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας, ή ακόμα να διατηρήσετε υψηλό βαθμό ασφάλειας του site σας, όλα αυτά μπορούμε να σας τα παρέχουμε, εντός των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης που έχουν αποφασιστεί εξ΄αρχής.

Γιατί να επιλέξετε την Hellenic Technologies;

Οι επιβεβαιωμένες καινοτομίες που χρησιμοποιούμε σε όρους frond-end development και διαδικασιών ποιότητας και ελέγχου, μας έχουν καταστήσει ένα από τα πλέον αξιόπιστα digital agencies αναφορικά με το κομμάτι της προσαρμογής & μετατροπής PSD formats σε WordPress πλατφόρμα. Πιο συγκεκριμένα:

 • Οι εξειδικευμένοι μας προγραμματιστές, υπεύθυνοι για το site σας, δεσμεύονται απέναντί σας αναφορικά με όλες τις λεπτομέρειες και τα χρονοδιαγράμματα των παραδοτέων.
 • Υλοποιούμε πρακτικές που ισορροπούν άριστα ανάμεσα στη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία.
 • Σας παραδίδουμε πολύπλευρες λύσεις που ενδυναμώνουν το site σας σε όλα τα κανάλια και πλατφόρμες.
 • Βασικά συστατικά της δουλειάς μας αναφορικά με κάθε παραδοτέο έργο είναι η μοναδικότητα, η απουσία λαθών, η ευελιξία, η λειτουργικότητα και ο αντίκτυπος σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 • Προσφέρουμε αποτελεσματικές και χωρίς τεχνικά σφάλματα λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις περιστάσεις.
 • Έχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία και κατάρτιση για να αναπτύξουμε ένα μεγάλο αριθμό WordPress plugins τα οποία μπορούν να απογειώσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!
 • Σας παραδίδουμε κορυφαίες υπηρεσίες που αφορούν στην πλατφόρμα WordPress, οι οποίες είναι λειτουργικές και ειδικά προσαρμοσμένες στην επιχείρησή σας.
 • Σε περίπτωση που επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, η Hellenic Technologies θα προσδώσει στην επιχείρησή σας και στο site σας, συγκριτικό πλεονέκτημα & προστιθέμενη αξία, έναντι του ανταγωνισμού!

Ανάπτυξη Custom Plugin

Αναπτύσσουμε plugins από την αρχή, με γνώμονα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη μοναδικότητα της επιχείρησής σας. Κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός, γι’ αυτό και δε συνηθίζουμε να στέλνουμε τις ίδιες προσφορές αναφορικά με προδιαγραφές προηγούμενων παραδοτέων.

Ανάπτυξη Customized Plugin

Εσείς μας ενημερώνετε πως φαντάζεστε το site σας και εμείς με τη σειρά μας σχεδιάζουμε για την ιστοσελίδα σας, εξατομικευμένα κατά περίπτωση plugins. Ακολουθούμε αυστηρές προδιαγραφές κατά τη διαδικασία εξατομίκευσης ήδη υπαρχόντων plugins, στοχεύοντας να ενισχύσουμε τα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας και μοναδικότητας καθενός από αυτά (plugins).

Χωρίς τεχνικά σφάλματα

Πιστεύουμε ότι η έμφαση στην λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Παραμένουμε σταθερά αφοσιωμένοι και δεσμευμένοι στην ποιότητα των παραδοτέων έργων μας και για το λόγο αυτό πραγματοποιούμε δεκάδες προπαρασκευαστικούς ελέγχους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι χωρίς τεχνικά σφάλματα.

Πολύπλευρη πολυλειτουργικότητα

Οι προγραμματιστές μας έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και κατάρτιση, ώστε να επιμεληθούν για εσάς τη δημιουργία μοναδικών πολυλειτουργικών plugins με πολύπλευρα χαρακτηριστικά, ικανά να προσδώσουν αέρα υπεροχής στο site σας.

Δημιουργία WordPress API (Application Programming Interface).

Το API ή Application Programming Interface (Διασύνδεση προγραμματισμού εφαρμογών) δημιουργείται για να συνδέει δεδομένα και να λειτουργεί ως γέφυρα της πλατφόρμας του WordPress με τρίτες πλατφόρμες. Διαφορετικά API’s μπορούν να απεικονιστούν με διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας κάποιο άλλο API για να λάβουν ή να αποστείλουν δεδομένα στο site σας από άλλη πλατφόρμα. Με την ενσωμάτωση των API’s στην πλατφόρμα WordPress, είναι εφικτό να διαχειριζόμαστε με ευκολία δεδομένα άλλων API’s, μόνο στην περίπτωση που η διαδικασία έχει τεχνικώς οργανωθεί και εκτελεστεί ορθά.

H Hellenic Technologies σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε στο site σας ή στο app σας, API υπηρεσίες οι οποίες θα σας επιτρέψουν την ενσωμάτωση αντίστοιχων API’s από άλλες πλατφόρμες, με αποτελεσματικό τρόπο. Είμαστε μία ομάδα επαγγελματιών με ηγετική θέση στο αντικείμενό μας, η οποία μπορεί να δημιουργεί και να αναπτύσσει ξεχωριστά API’s σε διάφορες κατηγορίες αγοράς (niche markets) και για διάφορους κλάδους. Προσφέρουμε δηλαδή στους πελάτες μας μία πλήρη γκάμα εφαρμογών για λύσεις API.

API λύσεις που προσφέρουμε:

ΑPI interface Design (Σχεδιασμός της εφαρμογής API)
API interface Development (Ανάπτυξη της εφαρμογής API)
Seamless integration (Απρόσκοπτη ενσωμάτωση)

Είμαστε ειδικοί στον προγραμματισμό API’s

Αναπτύσσουμε χρηστικά web applications στη βάση μιας στρατηγικής που ευνοεί την επιχείρησή σας, χρησιμοποιώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο από API’s που προσφέρονται από τρίτους προμηθευτές (πλατφόρμες). Η ενσωμάτωση των API εφαρμογών είναι μία δυναμική και ποιοτική διαδικασία που μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε δεκάδες WordPress λύσεις που υπάρχουν ήδη (και θεωρούνται βασικές για την επιτυχία της επιχείρησής σας), χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να αναπτυχθούν από την αρχή, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά χρονοβόρο και κοστοβόρο. Με τις API λύσεις που σας προσφέρει η ομάδα της Hellenic Technologies, είναι εφικτό να αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη από άλλα websites που είναι περισσότερο λειτουργικά, προσφέρουν ευκολία στο χρήστη και καθόλου ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της περιήγησης.

Η μεθοδολογία ενσωμάτωσης των API που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του WordPress μπορούμε να αναπτύξουμε και να διαχειριστούμε API’s από διαφορετικά sites και apps. Στην περίπτωση που επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, διασφαλίζουμε ότι η διαδικασία ενσωμάτωσης των API’s θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, ακολουθώντας τα παρακάτω 4 απλά βήματα:

 • Οριστικοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές για να ξεκινήσουμε την υλοποίηση
 • Ξεκινάμε τη διαδικασία ενσωμάτωσης των API’s
 • Δημιουργούμε διαφανείς διαύλους ανάμεσα στα sites για απρόσκοπτη ενσωμάτωση (seamless integration)
 • Προχωρούμε σε έλεγχο του site σας, ώστε να υπάρχει συμβατότητα και λειτουργικότητα με τα API’s που αναπτύξαμε.

Υπηρεσία WordPress migration.

Η υπηρεσία WordPress migration (μεταφορά από έναν server σε έναν άλλο), έχει να προσφέρει πολλαπλά οφέλη σε ένα website. Με τη σειρά του το site προσφέρει και αυτό στους χρήστες του, τα παρακάτω οφέλη:

 • Μηχανή αναζήτησης φιλική προς το χρήστη
 • Εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε μέρος και τοποθεσία
 • Ευκολία στη χρήση
 • Αναβαθμισμένο, χωρίς σφάλματα περιεχόμενο και design για το website σας
 • Αποτελεσματική συμβατότητα περιήγησης στον ιστό (web browser)
 • Εξατομικευμένα websites, με βάση τα κυρίαρχα επιχειρηματικά μοντέλα κάθε κλάδου
 • Αναβαθμισμένα blogs και plugins
 • Εξαιρετική διαχείριση χρήστη (user management)
Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία WordPress migration, της Hellenic Technologies μένετε προσηλωμένοι στην επιχείρησή σας και σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις προϋποθέσεις που αφορούν στην κερδοφορία της, χωρίς άγχος. Η διαδικασία του WordPress migration προϋποθέτει άριστες γνώσεις και ακρίβεια επί του αποτελέσματος. Η εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών της Hellenic Technologies σας προσφέρει καινοτόμες & μοναδικές υπηρεσίες migration, όπως μοναδικές άλλωστε είναι και οι επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Το WordPress migration μοντέλο που χρησιμοποιούμε

Data Migration (μεταφορά δεδομένων)

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τα δεδομένα του site σας από το υπάρχον Content Management System (CMS), στο σύστημα της WordPress πλατφόρμας, οι ειδικοί της Hellenic Technologies θα εισάγουν ολόκληρο το εύρος δεδομένων σας σε ελάχιστο σχετικά χρόνο και με 100% ακρίβεια!

Files Migration (μεταφορά αρχείων)

Χρησιμοποιώντας τα αναβαθμισμένα τεχνολογικά εργαλεία & βοηθήματα που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα σας τα αρχεία, είτε πρόκειται για αρχεία ήχου, εικόνας ή ακόμα και περιεχομένου, από το τρέχον website στο νέο λογαριασμό φιλοξενίας (hosting) του server. Διασφαλίζουμε κάθε στάδιο της ως άνω διαδικασίας, με απόλυτη ακρίβεια και σεβασμό στο τελικό αποτέλεσμα.

Seamless Integration (Απρόσκοπτη ενσωμάτωση)

Οι ειδικοί της ομάδας μας δημιουργούν για εσάς WordPress installations, χωρίς σφάλματα, έτοιμες για εγκατάσταση, ώστε να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό όφελος από το νέο λογαριασμό φιλοξενίας.

Ανάπτυξη WordPress Multisite (site μέσα σε site).

Έχοντας αποκομίσει μεγάλη εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια στο κομμάτι της ανάπτυξης εφαρμογών WordPress, η Hellenic Technologies έχει δομήσει μία δυνατή και αξιόπιστη προσωπικότητα, όντας ο πλέον κατάλληλος digital partner για κάθε νέα επιχείρηση. Με τις ποιοτικές μας υπηρεσίες ανάπτυξης WordPress Multisite, το blog σας αναβαθμίζεται κατάλληλα σε όρους προδιαγραφών. Εσωτερικά δίκτυα, εταιρικά sites, αμέτρητα domains, είναι ορισμένες μόνο από τις υπηρεσίες τύπου WordPress Multisite που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Επιπρόσθετα, για να διασφαλίσουμε ότι παραμένετε απολύτως ικανοποιημένοι από την ποιότητα των υπηρεσιών μας, σας προσφέρουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες, όπως ενσωμάτωση των social media στο site σας, διαμόρφωση των plugins, SEO χαρακτηριστικά, ενότητα με συστάσεις πελατών (recommendations), χάρτες τοποθεσίας της επιχείρησής σας για τη Google (sitemaps) και πολλά άλλα.

Δίνοντας μας τη δυνατότητα να γίνουμε οι αποκλειστικοί digital και business partner σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες της πλατφόρμας WordPress, διασφαλίζετε ότι το website σας ενσωματώνεται απρόσκοπτα, δομείται τεχνικώς ορθά, χωρίς να απαιτείται η ανάπτυξη καμίας άλλης εξωτερικής υπηρεσίας.

Σας προσφέρουμε επίσης, ένα μεγάλο εύρος από περιεκτικές λύσεις ανάπτυξης WordPress Multisite εφαρμογών, που συμπεριλαμβάνουν χωρίς περιορισμούς:

 • WordPress multisite set up, (γενικό στήσιμο)
 • WordPress multisite e-commerce, (προδιαγραφές για e-shop)
 • WordPress multisite user privilege customization, (προδιαγραφές για κάθε προφίλ χρηστών ξεχωριστά)
 • WordPress multisite plugin development, (ανάπτυξη των plugins)
 • WordPress multisite API integration, (ενσωμάτωση εφαρμογών API)
 • WordPress multisite settings automation, (αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις)

Ανάπτυξη responsive (ανταποκρινόμενων) εφαρμογών WordPress.

Ο κόσμος του web στις μέρες μας δεν περιορίζεται μονάχα στη χρήση συσκευών desktop. Αντίθετα, έχει επεκτείνει τις επιλογές περιήγησης στον ιστό (web browsing), σε συσκευές όπως smartphones, tablets και άλλου τύπου συσκευές χειρός. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, είναι απαραίτητη πλέον προϋπόθεση για το site σας να είναι responsive, δηλαδή να ανταποκρίνεται εξίσου λειτουργικά σε όλες εν δυνάμει τις συσκευές και τα gadget που δύναται να χρησιμοποιεί ο χρήστης. Ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσουμε ότι το site σας δε θα ταλαιπωρεί το χρήστη κατά την περιήγηση, θα είναι λειτουργικό και σχεδιαστικά αποκρινόμενο, είναι να αναπτύξουμε responsive χαρακτηριστικά για αυτό, εντός της πλατφόρμας WordPress.

Τα site που έχουν responsive χαρακτηριστικά είναι ότι πιο καινοτόμο υπάρχει αυτή τη στιγμή ως νόρμα παγκοσμίως. Η ομάδα της Hellenic Technologies σας διασφαλίζει ότι μέσω μιας πληθώρας υπηρεσιών που διαθέτει στη φαρέτρα της, είναι σε θέση να απογειώσει την επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού. Τα responsive χαρακτηριστικά που αναπτύσσουμε για την επιχείρησή σας, εντός της πλατφόρμας WordPress, σχεδιάζονται από εμάς με γνώμονα τα τρέχοντα τεχνολογικά trends και κοιτώντας πάντα το μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, που ο χρήστης μετακινηθεί από μία μικρότερη οθόνη σε μία μεγαλύτερη ή από το κινητό του στο PC του, η εμπειρία που πρέπει να αποκομίσει για το site σας πρέπει να είναι ανάλογη των προσδοκιών του!

Ανάπτυξη responsive theme

Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο responsive μοντέλο για το site σας με υψηλά λειτουργικά χαρακτηριστικά που μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εκτοξεύσουν την απόδοση και αξιοπιστία της ιστοσελίδας σας.

Αναβαθμισμένο website με εξελιγμένα χαρακτηριστικά

Έχοντας ως σημείο αναφοράς το να σας προσφέρουμε εξελιγμένες υπηρεσίες, δημιουργούμε αναβαθμισμένα themes τα οποία ενσωματώνουν τεχνολογικά χαρακτηριστικά τελευταίας γενιάς!

Ανάπτυξη responsive plugins

Για τη βέλτιστη λειτουργία, διαμόρφωση και αποδοτικότητα του site σας, αναπτύσσουμε για εσάς responsive plugins για την πλατφόρμα WordPress, με απώτερο σκοπό να ανεβάσουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

WordPress Support and Maintenance.

What are you in the business of? Developing WordPress websites? No? That’s odd. Then why do you spend an hour every day with your website when you could be focusing on your business?
Websites are a lot of work. It’s not as simple as picking a theme, adding some copy, and pushing the “Publish” button. Once your website is live, there is a lot to monitor, maintain, and update on a regular basis like:

WordPress Instant Support

Are you having an odd issue with your WordPress site? Let us fix it for you right away.

WordPress Infection Malware/Virus Removal

This very detailed service will make sure your WordPress site is fully cleaned and secured to prevent future infections.

WordPress Speed Up Service

Want to take your site from slow to FAST? This servie will identify and repair all the speed issue you are having on your site.

WordPress Backup and Restore Setup

Having a good Backup/Restore strategy is critical to making sure you are ready for the worst.

Data Migrations

Whether you're unhappy with your current host or just ready for a change, we will handle your data migration completely. One of our team members will work with you from start to finish.

WordPress SSL HTTPS Setup Service

It is so important that your site loads using HTTPS. This will make your site safer and help your Google ranking. Let us help do it.

WordPress Fully Managed Services

Need a partner to help you manage your entire site? Let us take away any worries you may have owning a WordPress site.

WordPress Security Monitoring Service

We offer a detailed Security Monitoring Service which is like having a full time watch dog on your WordPress site.

Wordpress Core, Plugin & Theme Updates

We regularly review your website and apply any available WordPress core and plugin updates that are in the WordPress repository.

Custom Development

Maintainn can handle any custom development request, from small modifications to large-scale enterprise work. Let us know what you need, and we'll have a plan available for you.

Wordpress Experts
Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο Wordpress &
ειδικευόμαστε στην ενσωμάτωση ERP σε eCommerce

Χρυσοί Χορηγοί του
WordCamp Greece

WordCamp Gold Sponsor
TESTIMONIALS
Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς.
Γνωρίστε μερικούς από τους ευτυχισμένους πελάτες μας και μάθετε γιατί αποτελούμε την ιδανική λύση και για εσάς
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε