Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Κατασκευή Ιστοσελίδων και Πληροφοριακών Συστημάτων
Υπηρεσίες Κατασκευής Ιστοσελίδων

H Hellenic Technologies είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015 και ακολουθεί πιστά τους κανονισμούς για υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Επενδύει διαρκώς στην τεχνογνωσία και είναι στελεχωμένη από συνεργάτες, που διακρίνονται για την εξειδικευμένη γνώση, τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τη δουλειά τους. Καταφέραμε πολύ σύντομα να γίνουμε μία από τις πιο καινοτόμες και υπεύθυνες εταιρείες στην κατασκευή ιστοσελίδων και πληροφοριακών συστημάτων, αναλαμβάνοντας τόσο μικρά όσο και πολύ μεγάλα projects. Το πελατολόγιο μας αποτελεί και την εγγύηση ποιότητας της δουλειάς μας.

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τον σχεδιασμό έξυπνων ιστοσελίδων με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και βασικούς πυλώνες την ταχύτητα, την αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Η κατασκευή website συνήθως παρουσιάζεται ως απλή υπόθεση. Εάν αυτή η προοπτική σας πείθει, τότε πιθανόν το αποτέλεσμα της κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας θα είναι πολύ τυπικό και δεν θα κάνει καμμία διαφορά ανάμεσα στις αντίστοιχες που ήδη βρίσκονται στον αέρα. Η εταιρική ιστοσελίδα είναι πια ο καθρέφτης μιας επιχείρησης. Όχι μόνο για το πελατολόγιο το οποίο στοχεύει να αποκτήσει, αλλά ακόμα και για τον εργαζόμενο που επιθυμεί να προσελκύσει σε αυτήν.

Τι είναι το WordPress; Είναι ένα κορυφαίο εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων και θεωρείται από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) παγκοσμίως. Το Wordpress χρησιμοποιείται ως η κύρια πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων σε ποσοστό άνω του 28% του web αυτή τη στιγμή. Ως εκ τούτου αποτελεί την ιδανική λύση και για τη δική σας ιστοσελίδα! Η Hellenic Technologies διαθέτει τους κορυφαίους προγραμματιστές στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, κατασκευάζοντας ιστοσελίδες για εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, ήταν Χρυσός Χορηγός και Ομιλητής στο Wordcamp 2017: τη διοργάνωση που προάγει την χρήση αλλά και την τεχνολογία του εξαιρετικού και δημοφιλέστατου CMS.

Πολύ μεγάλες εικόνες, αρχεία και πολλά πρόσθετα (plugins), επιβραδύνουν σημαντικά την ταχύτητα της ιστοσελίδας ή τους χρόνους απόκρισης του διακομιστή σας. Η Hellenic Technologies προσφέρει μια σειρά από λύσεις σε αυτή τη μάστιγα που επηρεάζει ΑΜΕΣΑ τις πωλήσεις και τις επισκέψεις σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αποτέλεσμα τη βέλτιστη απόδοση της ιστοσελίδας σας σε όλες τις συσκευές. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η Google είναι κάθετη στο θέμα ταχύτητας της ιστοσελίδας. Σας δίνει προβάδισμα στα αποτελέσματα αναζήτησης εάν έχετε γρήγορη ιστοσελίδα (ανά συσκευή) ή σας κατακεραυνώνει εάν κατεβαίνει πολύ αργά

Έχετε ήδη ιστοσελίδα Wordpress, αλλά δεν έχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία να την υποστηρίξετε ή να κάνετε τις απαιτούμενες ενημερώσεις; Οι developers μας το κάνουν για εσάς. Η ομάδα μας γνωρίζει τα πάντα γύρω από ασφάλεια & λειτουργικότητα Wordpress.

Wordpress Experts
Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο Wordpress &
ειδικευόμαστε στην ενσωμάτωση ERP σε eCommerce

Χρυσοί Χορηγοί του
WordCamp Greece

WordCamp Gold Sponsor
Ecommerce development
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ECOMMERCE
Δημιουργία Eshop.

Eντυπωσιάστε τους πελάτες σας με ένα σύγχρονο και ασφαλές eShop

Ecommerce development
  • Κατασκευάζουμε eShop που Εξυπηρετεί & Πουλάει
    Με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών σας
  • Αυξήστε τις πωλήσεις σας, μεθοδικά
    Άμεση αποδοχή πληρωμών ηλεκτρονικά
  • Ασφάλεια & Προστασία Δεδομένων
    Λογισμικό ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών
Είμαστε ειδικοί στην ενσωμάτωση ERP σε Ecommerce

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

Υπηρεσίες Marketing
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MARKETING
Digital Marketing
Υπηρεσίες Marketing

Ως πιστοποιημένοι Google Premier Partners, αποτελούμε τον τέλειο συνεργάτη για το όραμα και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Χωρίς να σας δεσμεύουμε με συμβόλαια και περίπλοκες ρήτρες, με ανοιχτή και ξεκάθαρη σχέση, σας εξοπλίζουμε με τις ιδανικές διαφημίσεις, το ιδανικό μήνυμα και την καλύτερη δυνατή στόχευση, ώστε να ξεχωρίσετε άμεσα από τον ανταγωνισμό σας. Αποκτήστε άμεσα τους πελάτες που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας αλλά δεν σας γνωρίζουν ακόμα.

Είναι μια μορφή διαδικτυακού μάρκετινγκ που πραγματοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, κλπ.), προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της επικοινωνίας και την αναγνωρισιμότητα του brand σας. Το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλύπτει δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνική ανταλλαγή περιεχομένου μέσω βίντεο, εικόνας για εμπορικούς σκοπούς, καθώς και πληρωμένη διαφήμιση. Για την Ελλάδα τα πιο επιτυχημένα κοινωνικά δίκτυα είναι τα: Facebook/Instagram, Twitter και Linkedin. Κοινωνικά μέσα όπως το Reddit και το Pinterest δεν έχουν ακόμα καταφέρει να διεισδύσουν επαρκώς στην Ελληνική αγορά σε αντίθεση με το Snapchat που διαρκώς κερδίζει έδαφος.

Το Search Engine Optimization (SEO) είναι η διαδικασία κατά την οποία διενεργούμε βελτιστοποιήσεις εσωτερικά και εξωτερικά από την ιστοσελίδα ώστε να επιτευχθούν υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Εσωτερικά (On page SEO), μέσα από τεχνικές βελτιώσεις, βοηθάμε τις μηχανές αναζήτησης να λαβαίνουν τα σωστά "σήματα" για το περιεχόμενο. Και εξωτερικά (Off site SEO), αποκτώντας συνδέσμους (backlinks) από άλλες συναφείς με το αντικείμενο ιστοσελίδες. Δεν υπάρχουν πια τρόποι να ξεγελάσουμε τον αλγόριθμο της Google με τρικ και πονηριές, γι'αυτό καλό θα είναι να αγνοήσετε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνεται με αυτό το σκοπό. Σκεφτείτε το σαν PR, όσα περισσότερα καλά, συναφή και ποιοτικά website "δείχνουν" την ιστοσελίδα σας, τόσο πιο πολύ ανεβαίνετε στα “μάτια” της Google και συνεπώς στη θέση των αποτελεσμάτων. Το SEO μπορεί να πάρει 2-12 μήνες για τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα και είναι πολύ επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία. Γι’αυτό και το σωστό SEO συνήθως έχει υψηλό κόστος. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να δώσει εγγυήσεις στους πελάτες της για το που θα φτάσουν, καθώς η Google δεν αποτελεί ιδιοκτησία του κάθε ειδικού και κατ’ επέκταση δεν είναι εφικτό να υπολογιστεί σε ποια θέση θα φτάσει η ιστοσελίδα, κάθε πότε θα αλλάζει ο αλγόριθμος ή ποια τακτική θα ισχύει μετά την επόμενη αναβάθμιση, όπου μπορεί ακόμα και να εξαφανιστεί το site σας ή να ανέβει πιο ψηλά σε θέση. Μέσα όμως από σωστές και "νόμιμες" ενέργειες τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν από την 1η κιόλας εβδομάδα, ανάλογα φυσικά με την περίπτωση

Αυξήστε τα κέρδη σας. Κερδίστε τους πελάτες που σας έχουν ανάγκη αλλά δεν σας γνωρίζουν

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ευρύ φάσμα υπηρεσίων και έργων.

Η ομάδα μας
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Τα καλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.
Η ομάδα μας

Η επιχείρησή σας βρίσκεται σε σωστά χέρια. Η Hellenic Technologies συνδυάζει την τεχνολογία με τις υπηρεσίες HR και επιλέγει το προσωπικό της με αυστηρά κριτήρια. Η ομάδα της αποτελείται από έμπειρους PHP και WordPress developers, άτομα με άριστες γνώσεις SEO, Social, PPC και ERP.

Οι εξειδικευμένοι recruiters της Randstad αναζητούν καθημερινά για λογαριασμό μας, τα καλύτερα ταλέντα της αγοράς. Για όσους καταφέρουν να περάσουν τα τεστ αξιολόγησης και γίνουν μέλη της ομάδας μας, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευσή τους, τη σωστή εργασιακή ψυχολογία, το ανθρώπινο και ταυτόχρονα αποδοτικό ωράριο, καθώς επίσης το ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα.

Επενδύουμε στην εξέλιξη της καριέρας των εργαζομένων μας.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε