e-Commerce website development proposal. - Hellenic Technologies

e-Commerce website development proposal.

Προσφορά από: Hellenic Technologies

Η πρόταση μας αφορά την εξέλιξη και κατασκευή ενός νέου website σε WordPress CMS, βασισμένο σε  pre-designed theme, με page builder και custom dynamic elements, παραμετροποιημένα plugins-εφαρμογές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Οι υπηρεσίες/εργασίες που περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα είναι ενδεικτικές. Το συνολικό αναφερόμενο κόστος είναι κατ΄εκτίμηση, υπολογισμένο με βάση την εργατοώρα που θα απαιτηθεί για την εκάστοτε εργασία.

Ανάλογα των απαιτήσεων/αναγκών του έργου, τόσο το συνολικό, όσο και το επιμέρους κόστος ενδέχεται να μεταβληθεί.

Για το τρέχον έργο κατασκευής website θα απασχοληθούν: 2 senior wordpress developers | 3 jr wordpress developers | 1 senior php developers | 1 project manager

Our services for your success.

Στη Hellenic Technologies αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση του έργου σας, ακούγοντας και καταγράφοντας τις ανάγκες σας και προτείνοντας λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στην επιχείρηση και τους στόχους σας. Από την κατασκευή της ιστοσελίδας και των πληροφοριακών σας συστημάτων, ως την προώθηση της online παρουσίας σας, στοχεύουμε στο να κατακτήσει η επιχείρησή σας μία σύγχρονη και ισχυρή θέση στον ψηφιακό κόσμο, ανάμεσα σε πολλές άλλες. Για να το πετύχουμε αυτό, αναζητούμε και επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια, σε συνεργασία με έμπειρους recruiters και μέσα από εσωτερικά τέστ, τους καλύτερους προγραμματιστές και digital marketers της αγοράς. Εξειδικευόμαστε τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδων με Wordpress CMS, στην εξέλιξη ειδικευμένων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών, καθώς και στο Performance Data Driven Digital Marketing. Παρέχουμε custom εφαρμογές σε B2B και B2C, ώστε το έργο που θα υλοποιήσουμε για εσάς να είναι αισθητικά όμορφο, ταχύτατο, ασφαλές, λειτουργικό και εύκολο στη συντήρηση. Η γρήγορη, συνεχής και υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη μαζί με τη συμβουλευτική μας (consulting) κάνουν τη σχέση με τους πελάτες μας ξεχωριστή.

Website & e-Commerce development.

Κατασκευάζουμε websites υψηλής λειτουργικότητας και αισθητικής, πάντα ακολουθώντας τους αυστηρότερους κανόνες διασφάλισης ποιότητας. Έχουμε την σωστή, την κατάλληλη τεχνογνωσία και εκπαίδευση, το απαιτούμενο πάθος και επαγγελματισμό για να κάνουμε την σελίδα σας να ξεχωρίσει και να αποδώσει τους στόχους σας. Επιμελούμαστε όλες τις λεπτομέρειες και κατασκευάζουμε τα πιο πλήρη, λειτουργικά και αποδοτικά ηλεκτρονικά καταστήματα με τη χρήση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών. Δεν εστιάζουμε μόνο στην σύγχρονη εμφάνιση. Οι UI/UX designers μας ειδικεύονται στο στήσιμο σωστού flow στις πληροφορίες ενός e-shop, για να κατευθυνθεί ο χρήστης σε άμεση αγορά.

Custom theme development.

Αν ψάχνετε τρόπους να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας, αναμφίβολα θα πρέπει να εξετάζετε τα πλεονεκτήματα μιας προσωποποιημένης και προσαρμοσμένης κατασκευής (custom theme), έναντι μιας λύσης έτοιμων θεμάτων (template themes). Στη Hellenic Technologies ειδικευόμαστε στην πλήρη εξέλιξη προσαρμοσμένων θεμάτων, από την UI-UX σχεδίαση τους, την παραμετροποίηση της σε Wordpress CMS με page building δυνατότητες και την πλήρη εναρμόνισή του custom theme σας, σε όλες τις διαστάσεις οθόνης. Επιπλέον, κατασκευάζουμε με pixel perfect λογική, το εικαστικό που εσείς θα μας παρέχετε, στον page builder που εσείς επιθυμείτε, με τις δυνατότητες που εσείς θέλετε να περιέχει και να εκτελεί.

ERP & API’s Integrations.

Ειδικευόμαστε στην διασύνδεση συστημάτων ERP με Wordpress CMS, μέσω custom εφαρμογών API και αυτοματοποιούμε όλες τις διαδικασίες που σας ενδιαφέρουν, ανεξαρτήτως συστήματος. Από την ενημέρωση και παρακολούθηση του stock των προιόντων σας σε πραγματικό χρόνο, τις παραγγελίες, τις αγορές, τις πωλήσεις, τις οικονομικές προσφορές, καθώς και τις επιστροφές προϊόντων, μέχρι την παραμετροποίηση στοιχείων πελατών, ή τις συνδυαστικές-κλιμακωτές προσφορές και εκπτώσεις ανά κατηγορία πελατών, προϊόντων, ομαδοποιήσεων ενός σύγχρονου B2B website.

Holistic Data Driven Digital Marketing.

Διαχειριζόμαστε εκατομμύρια ευρώ διαδικτυακής διαφήμισης ετησίως, για λογαριασμό πελατών μας και βασίζουμε τις υπηρεσίες μας σε απόλυτα διαφανείς διαδικασίες. Παρέχουμε καθαρή χρέωση για το adspent, συγκεκριμένη χρέωση για την εκάστοτε προμήθεια, χωρίς ψιλά γράμματα και επιπλέον κρυφά κόστη. Το αν θέλετε ένα μικρό μερίδιο της πίτας, ή το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς από αυτό που πουλάτε, εξαρτάται καθαρά από εσάς και βεβαίως από το budget που θέλετε να επενδύσετε στην διαφήμιση. Εμείς στη Hellenic Technologies γνωρίζουμε τον τρόπο να το πετύχουμε για εσάς, ώστε να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ από την επένδυση σας.

Performance orientated solutions.

Αυξάνουμε το πελατολόγιο και το τζίρο σας... Βρίσκουμε πελάτες στους πελάτες μας. Ακολουθούμε πιστά την πολιτική του ROI (return on investment). Ποτέ δεν επενδύουμε τα χρηματά σας χωρίς ανταπόκριση. Αυξάνουμε τις πωλήσεις σας... Δεν έχει σημασία εάν είστε B2B, ή B2C εταιρεία, ή αν πουλάτε προϊόν ή υπηρεσία. Εάν υπάρχει η ζήτηση για αυτό που προσφέρετε, θα αυξήσουμε τις πωλήσεις σας. Αυξάνουμε τον θόρυβο γύρω από εσάς... Φροντίζουμε η επωνυμία της επιχείρησής σας να γίνει γνωστή στα άτομα που πρέπει. Σας φέρνουμε τους πελάτες που θέλουν το προϊόν σας αλλά δεν σας γνωρίζουν ακόμα.

Get more leads & sales.

Με... λιγότερα χρήματα σας φέρνουμε ακόμη περισσότερες μετατροπές, μέσω σταθερών και επιστημονικών εφαρμογών για βελτιστοποίηση του ρυθμού μετατροπής. Δεν σταματάμε να δοκιμάζουμε συνέχεια νέες τεχνικές και να εφαρμόζουμε best practices, μέχρι να κερδίσετε χρήματα από την επένδυσή σας (και να συνεχίζουμε για να κερδίζετε). Bring back lost sales. Η πλειοψηφία των επισκεπτών σας δεν θα γίνουν αγοραστές από την πρώτη φορά, και αυτό είναι απολύτως λογικό. Έτσι με τον σωστό τρόπο, χωρίς χαμένο budget, τους βοηθούμε να έρθουν πίσω στην σελίδα σας, όταν είναι πλέον έτοιμοι να αγοράσουν, βοηθώντας σας να μείνετε τόσο στο νου τους (top-of-mind) και βέβαια στα πορτοφόλια τους.

Proposal Brief

Όλη η διαδικασία υλοποίησης της κατασκευής website, διεξάγετε σε development server της Hellenic Technologies με διαθέσιμη πρόσβαση του πελάτη από την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών. Το website θα είναι responsive και θα εφαρμόζει σε υπάρχουσες αναλύσεις οθόνης κινητών και tablet, που αφορούν την πλειοψηφία των συσκευών που έχουν διατεθεί στην αγορά. Λάβετε υπόψη ότι το επιλεγμένο custom theme θα είναι ενημερωμένο για όλες τις επερχόμενες εκδόσεις WordPress, αν και εφόσον έχει επιλεχθεί κάποιο από τα πλάνα support. Έκαστο website κατασκευής μας είναι γρήγορο, λειτουργικό και πάντα σύμφωνο με τις οδηγίες που ορίζει τεχνικά η Google την εκάστοτε χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των σελίδων, άρθρων, πολυμέσων και προϊόντων έκαστου website σε οποιαδήποτε γλώσσα (δικό σας υλικό και διαχείριση). Όλα τα στοιχεία που θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα (text boxes, image boxes, contact forms, design elements κτλ) θα είναι πλήρως δυναμικά με page builder και θα έχουν drag & drop functionalities. Όλα τα γραφικά στοιχεία θα επιμεληθούν και παραμετροποιηθούν αντίστοιχα για να είναι σε σωστή ποιότητα, μέγεθος και σε πλήρη λειτουργική κατάσταση. Όποια plugins εγκατασταθουν – παραμετροποιηθούν παραμένουν στην ιδιοκτησία του πελάτη. Θα ακολουθηθεί η μεθοδολογία Agile Development με XP. Τα deliverables θα γίνονται review καθώς δημιουργούνται για την βέλτιστη υλοποίηση του έργου. Η χρέωση για επιπλέον εργασίες που δεν περιλαμβάνονται – περιγράφονται, καθώς και το ad hoc development κοστολογούνται με 50,00€ / εργατοώρα. Απαιτείται πάντα έγκριση του πελάτη, ύστερα από την έγκαιρη ενημέρωσή του μέσω Basecamp. Εκτιμούμε ότι για την κατασκευή του website θα χρειαστούν περίπου 30-50 εργάσιμες ημέρες από την αποδοχή της προσφοράς και την κατάθεση της προκαταβολής.

Estimated Timeline:

60 εργάσιμες ημέρες

Setup & configuration
2 εβδομάδες
Back end - Custom functions/services development
2 εβδομάδες
Mandatory development services
2 εβδομάδες

Setup & configuration

Όλη η διαδικασία υλοποίησης της κατασκευής website, διεξάγετε σε development server της Hellenic Technologies με διαθέσιμη πρόσβαση του πελάτη από την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών.

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση Cloudways server, συμπεριλαμβανόμενου επιπέδου staging, REDIS για database optimization και Varnish για page caching.
€150
Δημιουργία database, server files, ρύθμιση WordPress core CMS, εγκατάσταση theme, plugins & essential assets, setup σελίδων, λειτουργίας χρηστών.
€100
Δημιουργία φίλτρων/υλικού/catalogs και προδιαγραφών WooCommerce για κατηγορίες, προϊόντα και παραλλαγές αυτών.
€150
Licence, εγκατάσταση και παραμετροποίηση εφαρμογής για περιεχόμενο σε επιπλέον γλώσσες (δεν αφορά data entry ή μετάφραση).
€100
License και κατασκευή εφαρμογών επικοινωνίας (πχ Ninja forms) και Mailgun api setup για 'non spamming on transactional emails'.
€200
Κατασκευή τρόπου εισαγωγή λίστας προϊόντων, image paths και τιμών από αρχείο csv με: title-description-category-tags κ.α.
€500
Κατασκευή εφαρμογής για παραμετροποιημένη εξαγωγή πεδίων που αφορά πελάτες, εκπτώσεις, αγορές κτλ
€200

Total: €1400

Approve Proposal

If you would like to join us and become a client then we’d be delighted to have you.

To Accept, Type Your Full Name Below

Τα καλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη.

Η επιχείρησή σας βρίσκεται σε σωστά χέρια.

Η Hellenic Technologies συνδυάζει την τεχνολογία με τις υπηρεσίες HR και επιλέγει το προσωπικό της με πολύ αυστηρά κριτήρια. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους PHP, WordPress και Drupal developers, άτομα με άριστες γνώσεις SEO, Social Media tools, PPC και ERP, καθώς και διαπιστευμένους Performance digital marketers.

Οι εξειδικευμένοι recruiters της Randstad αναζητούν καθημερινά για λογαριασμό μας, τα καλύτερα ταλέντα της αγοράς. Επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τους καλύτερους προγραμματιστές και digital marketers, μέσα από απαιτητικά εσωτερικά τεστ, που μόλις το 2% καταφέρνει να ολοκληρώσει με επιτυχία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάποιες από τις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες μας έχουν εμπιστευθεί για την ψηφιακή τους παρουσία.

Για όσους καταφέρουν να περάσουν τα αυστηρά τεστ αξιολόγησης και γίνουν μέλη της ομάδας μας, φροντίζουμε για τη συνεχή εκπαίδευσή τους, τη σωστή εργασιακή ψυχολογία, το ανθρώπινο και ταυτόχρονα αποδοτικό ωράριο, καθώς επίσης το ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα.

Επενδύουμε στην εξέλιξη της καριέρας των εργαζομένων μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ – Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (24%), η αγορά και οι εκάστοτε ανανεώσεις του domain name, το copywriting - η συγγραφή κειμένων και η αγορά φωτογραφικού υλικού, υπηρεσίες προς τρίτους, όπως: εικαστικές μελέτες, σχεδίαση λογοτύπου, φωτογραφήσεις, επεξεργασία φωτογραφιών, κ.α., η μετάφραση υλικού, η αγορά εξειδικευμένων plug-in ή επιπλέον εφαρμογών ετήσιας ανανέωσης. Για επιπλέον κόστος που δύναται να προκύψει κάτα την εξέλιξη της κατασκευής website, απαιτείται πάντα η έγκριση του πελάτη, ύστερα από έγκαιρη ενημέρωσή του. Ότι δεν αναγράφεται ρητά στις εργασίες/υπηρεσίες δεν θεωρείται εννοούμενο, ούτε αποτελεί μέρος του έργου. Για όλες τις εργασίες υπάρχει αναφορά μέσω Basecamp των ωρών που απαιτήθηκαν αντιστοίχως. POLICIES & GUARANTEES - Η έναρξη των εργασιών πραγματοποιείται με την υπογραφή της ανάλογης σύμβασης και κατάθεση προκαταβολής 30% του συνολικού ποσού. Η εξόφληση γίνεται με την παράδοση του έργου με όλες τις συμφωνημένες λειτουργίες. Υπάρχει και αντίστοιχα η δυνατότητα αποπληρωμής του έργου σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Ισχύς προσφοράς 30 εργάσιμες ημέρες.