OUR WORK SHOWCASE

Portfolio.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι μία διαχρονική αξία για την οποία είμαστε υπερήφανοι στην Hellenic Technologies. Το ίδιο ισχύει και για τα έργα μας! Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από αυτά.

Teleperformance

Η Teleperformance είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην πολυκαναλική παροχή υπηρεσιών προϊοντικής και τεχνικής υποστήριξης με παρουσία σε 62 χώρες.

Marks & Spencer

Tα Marks & Spencer Ελλάδος προσφέρουν προιόντα υψηλής ποιότητας, γνωστά σε εκατομμύρια ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο.

Tulip Entertainment

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κινηματογραφικών ταινιών της Universal Pictures, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Kärcher

O κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων καθαρισμού παγκοσμίως, που διακρίνεται για την απόδοση, την ποιότητα και την καινοτομία.

Randstad

Η Νo1 HR και εταιρεία ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, με παρουσία σε 39 χώρες και 4,473 γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Xenia

Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και στήριξη φορέων του ξενοδοχειακού κλάδου, η Xenia έχει καταξιωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις διεθνώς!

MCI Group

Η MCI Group είναι ένα διεθνές δίκτυο διοργάνωσης και διαχείρισης συνεδρίων με έδρα την Γενεύη της Ελβετίας και παγκόσμια παρουσία.

Λεόντειος Σχολή

Ένα από τα αρχαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα με παράδοση δύο αιώνων και παραπάνω από 3.400 μαθητές και μαθήτριες.

Grecostrom

Κορυφαία Ελληνική βιομηχανία παραγωγής στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου με παρουσία στον χώρο από το 1964

Novamix

Υπέρσυγχρονη βιομηχανία παραγωγής εξειδικευμένων δομικών υλικών, με μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή και κατασκευή συστημάτων δόμησης.

Expert

Με δίκτυο 36 καταστημάτων στην Ελλάδα, η EXPERT είναι μια από τις πλέον ανταγωνιστικές αλυσίδες εμπορίας ειδών τεχνολογίας.

HORECA Expo

Η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

IST College

Από τα πλέον ειδικευμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, συνεργαζόμενο με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού με πλήρη προγράμματα σπουδών.

Smart Cities Week

Οργανισμός διοργάνωσης εκθέσεων και επιστημονικών συνεδρίων με απώτερο στόχο την βιώσιμη ανάπτυξη πόλεων μέσω τεχνολογίας.

FoodExpo

H µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.

CTS – CES

Κορυφαίος οργανισμός στην παροχή έρευνας αγοράς, η CTA εκπαιδεύει τα μέλη της και θέσπιζει πρότυπα, διαμορφώνοντας τη βιομηχανία.

Camelot

Ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας Camelot είναι μέλος μεγάλων διεθνών οργανισμών και αμερικάνικων εργοστασίων τα οποία συντελούν στην διατήρηση της υγείας των ανθρώπων.

Odyssey

Συνολική και πλήρης προσέγγιση στην ασφάλεια των πληροφοριών, για διασφαλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης του κυβερνοχώρου.

SAE International

Μία παγκόσμια ένωση περισσότερων από 128.000 μηχανικών και συναφών τεχνικών στην αεροδιαστημική, και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Artoza expo

Από τις ισχυρότερες και πλέον εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα και μία από τις πιο αναγνωρισμένες στο είδος της διεθνώς, η ARTOZA (artoza.com) δικαιούται να υπερηφανεύεται για μια αδιασάλευτη πορεία 29 χρόνων, για τα πανίσχυρα θεμέλιά της και για τις προοπτικές που ανοίγει για το μέλλον των επιχειρήσεων του κλάδου της Aρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής.

Η FORUM SA, η κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στην Ελλάδα, είναι μέλος του Εκθεσιακού Οργανισμού της Νυρεμβέργης, ο οποίος συγκαταλέγεται στις 12 μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων παγκοσμίως.

FoodTech expo

Μία premium έκθεση στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων, που αφορά τεχνολογίες παραγωγής, συσκευασίας, αποθήκευσης, διακίνησης κτλ.

Biofestival

Νέος εκθεσιακός θεσμός που συμβάλλει στην εδραίωση και την περαιτέρω ενδυνάμωση της κουλτούρας του eco living και βιολογικών προϊόντων.

ASME Europe

Ο Νο1 οργανισμός παγκοσμίως που σκοπό έχει την εκπαίδευση μηχανικών όλων των κατηγοριών & ειδικοτήτων γύρω από τις νέες εξελίξεις του κλάδου.

SCDM

Το ετήσιο συνέδριο στη Βαλτιμόρη, όλης της επιστημονικής & φαρμακευτικής κοινότητας, αναφορικά με τις εξελίξεις γύρω από τις μελέτες και εφαρμογές.

Wodies 2019

Όλη η παγκόσμια κοινότητα για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την οστεοαρθρίτιδα σε ένα παγκόσμια συνέδριο στις Βρυξέλλες.

SLAS Europe 2019

Εξειδικευμένο παγκόσμιο συνέδριο για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις διαγνωστικές καινοτομίες και τους αυτοματισμούς στη Βαρκελώνη.

ILCA

Όλη η παγκόσμια κοινότητα για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον καρκίνο στο συκώτι σε ένα παγκόσμια συνέδριο στο Σικάγο.

Spobi app

Ένα sport management app που παρέχει σε αθλητές και ομάδες επαγγελματικά εργαλεία και εξελιγμένα στατιστικά με σκοπό την βελτίωση και ανταμοιβή.

Psomakara

Από τις πιο έμπειρες και εξειδικευμένες εταιρείες υποβρύχιων επισκευών πλοίων παγκοσμίως, με πιστοποιημένη καταδυτική ομάδα.

Poseidon Athens Hotel

O απόλυτος προορισμός για διακοπές στην ελληνική πρωτεύουσα, μακριά από τη φασαρία του κέντρου της πόλης, δίπλα στην θάλασσα.

Hip Hop Shop

Από τα μεγαλύτερα streetwear & graffiti shops, με αυθεντικά ρούχα brands όπως Dickies, Ecko Unltd κ.α. και τεράστια γκάμα από spraycans κ.α.

Battery Park

Όλος ο κόσμος της μπαταρίας, για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, σκάφη, φωτοβολταϊκά κλπ, σε μία ιστοσελίδα.

Footwear.shoes

Η πιο σύγχρονη και ενημερωμένη μηχανή αναζήτησης branded υποδημάτων όλων των ειδών, από ecommerce websites ανά τον κόσμο.

Movietube

Το Movietube είναι μία παγκόσμια online βάση δεδομένων ταινιών, καθώς και παρακολούθησης ταινιών, για φανατικούς κινηματογραφόφιλους.

Ε.Α. Λεοντείου Λυκείου

Το αυτόνομο μεγάλο κοινωνικό δικτύο…των Λεοντιδέων, με καθημερινή ενημέρωση και δράσεις σε όλους τους κοινωνικούς τομείς.

Ν. Σ. Κουγιούφας Α.Ε.

Εξειδικευμένη εταιρεία εισαγωγής βιομηχανικού εξοπλισμού στο κλάδο μηχανημάτων καθαρισμού, απολύμανσης και ανακύκλωσης υλικών.

ClearSkies

Λύσεις για τον αυξανόμενο ρυθμό παραγωγής δεδομένων που δημιουργεί εξίσου αυξημένη ανάγκη αποθήκευσης, επεξεργασίας και ανάλυσης τους.

Stylewatch

Το Stylewatch είναι η πιο fashionable μηχανή αναζήτησης των πιο γνωστών brands της αγοράς ένδυσης και αξεσουάρ.

Λύκειο των Ελληνίδων

Το Λύκειο των Eλληνίδων επιχειρεί τη σύνδεση της κοινωνικής δράσης και πολιτιστικής κληρονομιάς με την επιστημονική γνώση.

B2B Παπανικολόπουλος

Παροχή υπηρεσιών & προϊόντων φαρμακείου στην Ελλάδα. Εμπορία, διανομή και προώθηση φαρμάκων, παραφαρμάκων και καλλυντικών.

Εικαστικός Κύκλος

Η νέα γενιά του Εικαστικού Κύκλου, ένος χώρου τέχνης με 35 χρόνια ζωής, με ζωγραφικά έργα και γλυπτά σημαντικών Ελλήνων δημιουργών.

Παπαθανασίου ΑΒΕΕ

Η εναρμόνιση της παραδοσιακής τυροκομίας με τις σύγχρονες απαιτήσεις και υποδομές με σεβασμό απέναντι στο φυσικό περιβάλλον.

a-Office

Η a-office παρέχει έτοιμες λύσεις γραφείου καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε εταιρεία, από Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Doorway

Η Doorway αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα των πορτών ασφαλείας, εσωτερικών πορτών και κουφωμάτων.

Top Sound

Με επιλογές από τα καλύτερα εργοστάσια προσφέρει ενοικίαση και πώληση εξοπλισμού / μηχανημάτων για ήχο εικόνα, φωτισμό και ειδικά εφέ.

Linea Imports S.A.

Η Linea Imports SA, ειδικεύεται στην εισαγωγή και διανομή επωνύμων ενδυμάτων και αξεσουάρ, με σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά.

Αθηναϊκόν

Κάτι παραπάνω από μία αλυσίδα εστιατορίων στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας. Παραδοσιακό στέκι γεύσης και τέχνης.

Villa Terra Creta

Πολυτελής βίλλα στα Χανιά της Κρήτης κατασκευασμένη με απεριόριστη προσοχή στην λεπτομέρεια και με θέα στο Ενετικό λιμάνι.

Portopolis

Μεγάλη γκάμα από θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, πόρτες εισόδου, εσωτερικές πόρτες, κάγκελα ασφαλείας και συνθετικά κουφώματα.

Diathesimo e-shop

Πλήρες eCommerce website με μία μεγάλη γκάμα από είδη και προιόντα σπιτιού, καθώς και ηλεκτρονικά gadget και λοιπές μικροσυσκευές.

Θέλετε να αποκτήσετε ένα eshop ή ένα εταιρικό website που θα σας ξεχωρίσει απ'τον ανταγωνισμό;

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ευρύ φάσμα υπηρεσίων και έργων.

TESTIMONIALS
Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς
Γνωρίστε μερικούς από τους ευτυχισμένους πελάτες μας και μάθετε γιατί αποτελούμε την ιδανική λύση και για σας
ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί γύρω από την προβολή της επιχείρησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι βέβαιο ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε