ARTICLE

12 πλεονεκτήματα της PHP που πρέπει να γνωρίζετε

12 πλεονεκτήματα της PHP που πρέπει να γνωρίζετε
0 Comments
κατασκευή ιστοσελίδων

Η χρήση της PHP είναι μία δημοφιλής επιλογή στο σύγχρονο κόσμο του Διαδικτύου. Η PHP είναι μία γλώσσα σεναρίων γενικής χρήσης, η οποία είναι κυρίως κατάλληλη για την ανάπτυξη ιστού από την πλευρά του εξυπηρετητή, όπου η PHP γενικά “τρέχει” σε έναν εξυπηρετητή ιστού. Η σαφήνεια σχεδιασμού, οι καλά οργανωμένες ενότητές της και η καλύτερη συντήρηση των διάφορων τεχνολογιών την καθιστούν τη δημοφιλέστερη γλώσσα στον κλάδο της πληροφορικής σήμερα. Γνωστοί οργανισμοί όπως το Πανεπιστήμιο Harvard και ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Facebook βασίζονται σε γλώσσα PHP γεγονός που αποδεικνύει την δημοτικότητα και την αξιοπιστία της. Οι ιστότοποι PHP μπορεί να συντηρούνται, να βελτιώνονται και να ενημερώνονται εύκολα, από καιρού εις καιρόν.

Aς εξετάσουμε κάποιους βάσιμους λόγους, ώστε να επιλέξετε την PHP για τον ιστότοπό σας.

1.Ανοικτός Κώδικας

Η PHP είναι Ανοικτού Κώδικα. Αυτό σημαίνει ότι είναι άμεσα διαθέσιμη, και εντελώς δωρεάν! Αν σχεδιάζετε να προσλάβετε προγραμματιστές PHP και αυτοί διαθέτουν ικανοποιητική εμπειρία σε C και Java, τότε θα έχουν εξαιρετική απόδοση και στην PHP. Για να πούμε την αλήθεια, η PHP είναι πραγματικά πολύ απλούστερη από τις υπόλοιπες και έτσι μπορεί να είστε σίγουρος ότι θα έχετε καταπληκτικά αποτελέσματα.

2.Ανεξάρτητη Πλατφόρμας

Η PHP είναι ανεξάρτητη πλατφόρμα, επομένως δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας σε διάφορα λειτουργικά συστήματα. Λειτουργεί άριστα σε πλατφόρμες LINUX, UNIX και Windows. Επίσης, συνδέεται εύκολα με Apache/MySQL.

3.Υποστήριξη

Η PHP, όπως προαναφέρθηκε, είναι πολύ δημοφιλής. Επομένως, υπάρχει πλήθος αναφορών και κατευθυντήριων οδηγιών, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να βρει κάποιος ομάδες και φόρουμ υποστήριξης της PHP. Εάν κολλήσετε κάπου, υπάρχει πάντα αρκετή υποστήριξη από διαδικτυακές βιβλιοθήκες για να ανταπεξέλθετε. Αυτός ο πλούτος διαδικτυακής υποστήριξης είναι επίσης διαθέσιμος σε διάφορες γλώσσες.

4.Υψηλά Κέρδη

Η PHP συχνά δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να δημιουργήσουν δυναμικούς ιστότοπους. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη συμμετοχή των επισκεπτών και ως εκ τούτου καλύτερα κέρδη.

5.Τεράστια Κοινότητα

Η κοινότητα της PHP είναι μεγάλη. Εξαιτίας της δημοτικότητάς της, υπάρχουν πολλοί προγραμματιστές, συνεργάτες και χρήστες PHP αλλά και εργοδότες που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην PHP. Αν ψάχνετε να προσλάβετε προγραμματιστές PHP, τότε σίγουρα δεν είστε μόνος.

6.Ενσωμάτωση

Αυτό που αποτελεί μία ενδιαφέρουσα ιδιότητα, είναι ότι η PHP μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα σε HTML. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ εύκολη τη μετατροπή ενός ήδη υπάρχοντος στατικού ιστότοπου, σε έναν δυναμικό ιστότοπο με έντονα χαρακτηριστικά.

7.Σταθερότητα, Ευελιξία και Ταχύτητα (SFS)

Η Σταθερότητα, η Ευελιξία και η Ταχύτητα αποτελούν τις κύριες ιδιότητες που προσελκύουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να επιλέξουν την PHP.

8.Λαμπρό Μέλλον

Παρ’ ότι η PHP έχει ήδη καθιερωθεί σε μεγάλο βαθμό, οι μελλοντικές προοπτικές της είναι άπειρες. Η βασική αρχή είναι ότι η PHP πληκτρολογείται ελεύθερα. Αυτό καθιστά την ανάπτυξη απλών σεναρίων πολύ ταχύτερη. Έτσι, θα πρέπει να αφιερωθεί πολύ λιγότερη ενέργεια στον σχεδιασμό.

9.Γρήγορη

Καθώς η ανάπτυξη της PHP είναι πολύ γρήγορη, ο χρόνος εκτέλεσης της εργασίας είναι μικρός. Όταν προσλαμβάνετε προγραμματιστές PHP, η αποδοτικότητά τους σας προσφέρει τη διαδικτυακή λύση που πιθανώς ψάχνατε εδώ και πολύ καιρό.

10.Επεκτάσεις

Η PHP διαθέτει διάφορες επεκτάσεις και είναι άκρως κλιμακώσιμη. Όταν προσλαμβάνετε προγραμματιστές PHP, αυτοί διασφαλίζουν ότι τα αποτελέσματά σας είναι μετρήσιμα. Αυτό σας βοηθά να υπολογίσετε την Επένδυση της Απόδοσής (ROI) και σας δίνει καλύτερη θέση έναντι του ανταγωνισμού.

11.Άλλα Εργαλεία

Αν είναι αναγκαίο να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλα εργαλεία με βάση τον ιστό, όπως οι χάρτες Google (το οποίο προτείνεται πάντα για έναν επιχειρηματικό ιστότοπο) ή άλλα η PHP καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε αυτά.

12.Προδιαμορφωμένη

Συνήθως, πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας διαθέτουν “έτοιμη προς χρήση” εγκατάσταση PHP. Αυτό δεν απαιτεί καμία ειδική διαμόρφωση. Φυσικά, αν χρειάζεστε κάποιο είδος ιστότοπου υψηλής ασφάλειας, μπορείτε εύκολα να προχωρήσετε στη μετατροπή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *