ARTICLE

Εργαλεία SEO που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε οργανικά

Εργαλεία SEO που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε οργανικά
0 Comments
digital marketing, google, SEO

Δεν υπάρχει τίποτα σαν μια ξαφνική αναβάθμιση στον αλγόριθμο της Google για να κάνει τους υπεύθυνους του marketing να αισθάνονται ταυτόχρονα μπερδεμένοι και ανήσυχοι. Μοιάζει σαν να περιμένουν από εσένα να έχεις βάλει όλα τα πράγματα σου σε μια σειρά και μετά παρουσιάζουν – εκδίδουν μια ενημέρωση που κάνει όλες τις προσπάθειες σου να μοιάζουν άμεσα απαρχαιωμένες .

Σίγουρα είναι όλοι τους πολύ ανοιχτοί για το γεγονός πως το κάνουν αυτό για το καλό όλων˙ κάθε μικρο-αναβάθμιση στον αλγόριθμο μας φέρνει  ένα βήμα πιο κοντά σε σχετικά αποτελέσματα αναζητήσεων. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μια μυστικότητα πίσω από το πως ακριβώς η Google αξιολογεί μια ιστοσελίδα και τελικά καθορίζει ποιες ιστοσελίδες να εμφανίσει για κάθε αναζήτηση .

Έχοντας πει αυτό, υπάρχει μεγάλος αριθμός από εργαλεία εκεί έξω- μερικά δωρεάν μερικά επι πληρωμή – για να σας βοηθήσουν να δείτε πως βλέπει η Google το δικό σας site .

Αυτά τα εργαλεία είναι κρίσιμης σημασίας για τη στρατηγική οργανικής αναζήτησης γιατί σας επιτρέπουν να συγκεντρωθείτε στα στοιχεία του site σας που η Google θεωρεί σημαντικά. Σε αυτό το άρθρο, θα αναλύσουμε 10 τέτοια εργαλεία που όλα θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε μια ανάλυση ιστότοπου ως υπεύθυνος marketing … αλλά και ως η ίδια η Google.

SEO εργαλεία παρακολούθησης

 1. Google’s Webmaster Tools
 2. SEMrush
 3. HubSpot’s Website Grader
 4. Check My Links
 5. Buzz Stream
 6. Moz’s Pro Tools
 7. Up City’s SEO Report Card
 8. Woorank
 9. Screaming Frog’s SEO Spider
 10. Found’s SEO Audit Tool
 11. Remove’em
 12. Varvy’s SEO Overview Tool

 

12 SEO Εργαλεία Παρακολούθησης και Λέξεων Κλειδιών για το 2018

1.Google’s Webmaster Tools

Κόστος: Δωρεάν

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδων

Ίσως ο καλύτερος τρόπος να καταλάβετε τον τρόπο που η Google βλέπει το site σας είναι να ρωτήσετε την ίδια την Google. Google’s Webmaster Tools είναι εργαλεία φιλικά ακόμα και σε αρχάριους που εξηγούν τα θεμελιώδη στοιχεία της αναζήτησης του Google.

Για παράδειγμα, το Google Fetch ως εργαλείο της Google σας δίνει την δυνατότητα να δείτε ένα συγκεκριμένο URL  όπως το βλέπει το Google, το οποίο είναι κρίσιμο κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων για την κακή απόδοση των SEO . Αυτές οι επιστρεφόμενες πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να τροποποιήσετε την εν λόγω σελίδα για καλύτερα αποτελέσματα, μπορούν ακόμα και να σας βοηθήσουν να απομονώσετε τον προβληματικό κώδικα όταν πιστεύετε ότι η σελίδα σας έχει παραβιαστεί.

google, seo,

Μια επιπλέον εξαιρετική λειτουργία του Google Webmaster Tools είναι το Page Speed Insights. Αυτό το εργαλείο SEO μετρά τις επιδώσεις του ιστότοπου τόσο για υπολογιστές όσο και  για κινητά, από άποψη ταχύτητας. Με τις αναζητήσεις από κινητά να ξεπερνούν τον αριθμό των αναζητήσεων από επιτραπέζιους υπολογιστές, η ταχύτητα μια σελίδας γίνεται όλο και πιο σημαντική για τις επιχειρήσεις που θέλουν να κρατήσουν τους επισκέπτες στις σελίδες τους .

Το “Page Speed Insights αξιολογεί πόσο καλά μια σελίδα ακολουθεί τις κοινές  βέλτιστες πρακτικές απόδοσης και υπολογίζει μία βαθμολόγηση από το 1 έως το 100 που εκτιμά την απόδοση της” σύμφωνα με τους προγραμματιστές της Google. Η βαθμολογία μπορεί να είναι Καλή, όπως 80 ή παραπάνω, Μέτρια μεταξύ 60 μέχρι 79, ή Χαμηλή από 0 έως 59.

2.SEMrush

Κόστος: Δωρεάν

Σκοπός: Έρευνα Λέξεων- Κλειδιών

Το SEMrush είναι ένας πολύ λεπτομερής πίνακας εργαλείων που αναφέρεται στην απόδοση μιας ιστοσελίδας σαν σύνολο αλλά και τις κατηγορίες της σελίδας. Ο ιστότοπος προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό εργαλείων, ένα εκ των οποίων εργαλείο SEO.

Παρακάτω είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εργαλειοθήκης, που σας επιτρέπει να συνδέσετε μια ιστοσελίδα για να δείτε για ποιες λέξεις κλειδιά είναι υψηλότερες στην κατάταξη αναζήτησης, ποια είναι η κατάταξη της ιστοσελίδας για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, τοποσοστό αναζητήσεων για μια λέξη-κλειδί και πολλά άλλα.

 

Τα υπόλοιπα SEO εργαλεία σας επιτρέπουν να συγκρίνετε την απόδοση της σελίδας σας με τον ανταγωνισμό, να αναλύσετε τις επισκέψεις που έχει η ιστοσελίδας από συνδέσεις μέσω άλλων ιστοσελίδων (επίσης γνωστό και ως χτίσιμο συνδέσμων), να αναζητήσετε κατάλληλες λεξεις-κλειδια και να επωφεληθείτε από παρόμοιες ευκαιρίες SEO στη σελίδα σας.

Μάθετε περισσότερα για το SEMrush πατώντας εδώ. 

3.HubSpot’s Website Grader

Κόστος: Δωρεάν

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδας

Το 2007, η HubSpot κυκλοφόρησε ένα εργαλείο με το όνομα Website Grader που βοήθησε  τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν ευκαιρίες βελτιστοποίησης της εμφάνισής τους στις μηχανές αναζήτησης. Επειδή πολλά έχουν αλλάξει από τότε, η εταιρία έχει κυκλοφορήσει μια νέα και βελτιωμένη έκδοσή του.

Το Website Grader είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο που δημιουργεί τις εξατομικευμένες αναφορές με βάση τις παρακάτω βασικές μετρήσεις:

Επίδοση. Το εργαλείο αυτό θα αναλύσει το μέγεθος της σελίδας του ιστότοπού σας, τα αιτήματα, την ταχύτητα και παρόμοιες βασικές μετρήσεις SEO.

Διαθεσιμότητα για Κινητά. Αυτό το εργαλείο θα διαπιστώσει αν η ιστοσελίδα σας είναι φιλική ως προς τη λειτουργία από κινητά, από άποψη ανταπόκρισης και ρυθμίσεων προβολής.

SEO. Το εργαλείο θα προσδιορίσει αν η ιστοσελίδας σας μπορεί να βρεθεί εύκολα, τόσο από ανθρώπους όσο και από τη Google. Αυτός ο προσδιορισμός θα λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως είναι οι τίτλοι σελίδας και εισαγωγικά κείμενα.

Ασφάλεια. Το εργαλείο θα ψάξει για πράγματα όπως είναι ένα πιστοποιητικό SSL. Αυτό χρησιμεύει ως τρόπος για να αποδείξετε στους επισκέπτες ότι η ιστοσελίδα σας είναι ταυτόχρονα αυθεντική και ασφαλής για την υποβολή πληροφοριών επικοινωνίας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι το URL της ιστοσελίδας σας και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να ξεκινήσετε. Απλά συμπληρώστε τις πληροφορίες σας και μπορείτε να περιμένετε βαθμολόγηση (1-100), καθώς και μια λεπτομερή αναφορά εντός ολίγων δευτερολέπτων.

Εκτός από το Website Grader, η HubSpot έχει επίσης ένα σύνολο επί πληρωμή εργαλείων SEO,  για να σας βοηθούν να κατευθύνετε καλύτερα τις προσπάθειες σας.

Για παράδειγμα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του HubSpot Blogging, οι χρήστες θα βρίσκουν, ενώ πληκτρολογούν, προτάσεις SEO. Αυτό το χρήσιμο περιεχόμενο χρησιμεύει ως κατάλογος ελέγχου για τους δημιουργούς περιεχομένου οποιοδήποτε επιπέδου δεξιοτήτων. Οι πελάτες του HubSpot έχουν επίσης πρόσβαση στις εφαρμογή Απόδοσης Σελίδας ( Page Performance App) , στις αναφορές πηγών ( Sources Report) και στην εφαρμογή λέξεων-κλειδιών (Keyword App). H πλατφόρμα μάρκετινγκ της HubSpot θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία που χρειάζεστε για την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, την παρακολούθηση της απόδοση τους, την παρακολούθηση της ανάπτυξης της οργανικής αναζήτησης και τον εντοπισμό σελίδων που ενδέχεται να μην είναι πλήρως βελτιωμένες.

4.Check My Links

Κόστος : Δωρεάν

Σκοπός : Βελτιστοποίηση Συνδέσμου

Για να επιβεβαιώσετε ότι οι σύνδεσμοί σας σε μια ιστοσελίδα- είτε εξωτερικοί είτε εσωτερικοί- λειτουργούν πραγματικά λάβετε υπ’ όψιν το Check My Links.

Αυτός ο έλεγχος χαλασμένων συνδέσμων διευκολύνει τον εκδότη ή τον συντάκτη να κάνει διορθώσεις πριν την δημοσίευση της σελίδας. Σκεφτείτε μια σε σελίδα σαν το Wikipedia, για παράδειγμα. Η σελίδα της Wikipedia για τον όρο «Μάρκετινγκ» περιέχει ένα σύνολο 711 συνδέσμων. Όχι μόνο το Check My Links κατάφερε να εντοπίσει αυτόν των αριθμών μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αλλά κατάφερε επίσης να βρει ( και να επισημάνει) επτά συνδέσμους που δε λειτουργούν.

Αυτό το εργαλείο υπογραμμίζει όλους τους συνδέσμους που λειτουργούν σωστά με πράσινο και όσους δυσλειτουργούν με κόκκινο, κάνοντας εύκολο τον εντοπισμό αυτών που δεν δουλεύουν ή δεν είναι πλέον σε λειτουργία.

5.Buzz Stream

Κόστος: Δωρεάν δοκιμή για 14 μέρες, και στην συνέχεια πρόγραμμα επί πληρωμή με 24$ ανά μήνα

Σκοπός: Δημιουργία Συνδέσμων

Το Buzz Stream ίσως είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να διαχειριστείτε την προβολή σας σε άτομα που μπορούν να παρέχουν εισερχόμενους συνδέσμους στην ιστοσελίδα σας.

Αν και οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας είναι βασικοί για να καταταχθείτε σε καλή θέση στο Google, η προβολή που κάνετε ενώ δημιουργείτε τον σύνδεσμό σας μπορεί να μοιάζει με μία απόπειρα προώθησης προϊόντων. Το Buzz Stream κάνει την αναζήτηση των κατάλληλων ατόμων πιο εύκολη, εμφανίζει αποτελεσματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παρακολουθεί ποιος έχει δεχτεί το κάθε αίτημα συνδέσμου. Η διαδικασία δημιουργίας συνδέσμου είναι κάπως έτσι :

Το Buzz Stream σας βοηθάει να αναγνωρίσετε πιθανούς υποψήφιους για προβολή με βάση το αντικέιμενό τους και πόσο ενεργοί είναι σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα- ώστε να ξέρετε ποιοι θα είναι πιο δεκτικοί στο αίτημα για συνεργασία μαζί σας  και να σας βοηθήσουν να ανέλθετε στην κατάταξη της Google.

6.Moz’s Pro Tools

Κόστος: Δωρεάν Δοκιμή 30 ημερών, και μετά πρόγραμμα επί πληρωμή για 99$/μήνα

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδας

Η συνδρομή του Moz Pro λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο εργαλείο με σκοπό την άνοδο της επιχείρησής σας στην κατάταξη αναζήτησης. Η συλλογή του Μoz από εργαλεία έρευνας παρέχουν στους συνδρομητές της πληροφορίες που χρειάζονται για να εντοπίσουν ευκαιρίες SEO, να παρακολουθούν την ανάπτυξη τους, να δημιουργούν αναφορές και γενικά να βελτιώσουν τις συνολικές τους προσπάθειες.

Για παράδειγμα, το εργαλείο Crawl Test χρησιμοποιεί τον ανιχνευτή του Moz, RogerBot, για να αναλύσει μέχρι 3.000 συνδέσμους σε μια δεδομένη διεύθυνση URL. Μόλις ολοκληρωθή η ανάλυση, οι χρήστες λαμβάνουν μια αναφορά ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αναφέρει λεπτομερώς τα δεδομένα για κάθε σελίδα με την οποία συνδέεται ο ιστότοπος.

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν ψάχνετε να εντοπίσετε παράγοντες «ανιχνευσιμότητας», όπως το διπλό περιεχόμενο και ανακατευθύνσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση του SEO σας.

 

7.Up City’s SEP Report Card

Κόστος: Δωρεάν

Σκοπός: Share of Voice

SEO Report Card από το Up City σου επιτρέπει να αναλύσεις την ιστοσελίδα σου για να προσδιορίσετε σε τι υπερέχει απέναντι στις σελίδες των ανταγωνιστών σας.

Με αντάλλαγμα για λίγα μόνο από τα στοιχεία επικοινωνίας σας,  η SEO Report Card θα σας δώσει μια αναφορά που καλύπτει τα ακόλουθα:

 • Ανάλυση Κατάταξης. Μια γρήγορη ματιά για τηκατάταξη που έχει αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα σας σε Google, Yahoo! και Bing. H κατάταξή σας βασίζεται  στις βασικές λέξεις που διαλέξατε να χρησιμοποιήσετε όταν συμπληρώσατε της πληροφορίες για δημιουργήσετε την έκθεση αναφοράς.
 • Σχέσεις Συνδέσμων. Μια λεπτομερής αναφορά του αριθμού των ιστοσελίδων που συνδέονται με την δική σας ιστοσελίδα.
 • Ανάλυση Ιστοσελίδας. Μια ματιά στο κατά πόσο ήταν επιτυχής η ενσωμάτωση της βασικής λέξης-κλειδί σε όλη την ιστοσελίδα σας.
 • Προσβασιμότητα Ιστότοπου. Μια ενότητα επικεντρωμένη στο χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας και πόσο εύκολα την βρίσκει το κοινό.
 • Μετρήσεις Αξιοπιστίας. Μια επισκόπηση του επιπέδου εμπιστοσύνης και κύρους της ιστοσελίδας σας.
 • Τρέχουσα κατάταξη. Μια ένδειξη για το πόσες από τις σελίδες του Ιστότοπού σας έχουν εισαχθεί σε κάποια κατάταξη.

8.Woorank

Κόστος: Δωρεάν Δοκιμή για 14 μέρες, μετά $49/μήνα για πακέτο Pro Plan ή $149/μήνα για πακέτο Premium Plan

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδας

Του Woorank με την εις βάθος ανάλυση της ιστοσελίδας βοηθάει του υπεύθυνους του μάρκετινγκ να εντοπίσουν ευκαιρίες για βελτίωση και πρόοδο. Αυτή η ανάλυση λαμβάνει υπόψη της τις επιδόσεις των υφιστάμενων πρωτοβουλιών SEO, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , της χρηστικότητας  και άλλα.

Κάθε αναφορά χωρίζεται σε οκτώ τμήματα:

 • Marketing Checklist
 • SEO
 • Mobile (χρήση από το κινητό)
 • Usability (Χρήση)
 • Τechnologies (Τεχνολογία)
 • Social (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης)
 • Local
 • Visitors (Επισκέπτες)

Υπολογίζοντας 70+ μετρήσεις, θα ήταν δύσκολο -αν όχι αδύνατον- να μην ανακαλύψουμε ευκαιρίες για βελτίωση.

Ως μπόνους, το Woorank καθιστά εύκολο για τους χρήστες να κατεβάσουν τις κριτικές τους ως επίσημα αρχεία PDF. Αυτό κάνει την διανομή και την παρουσίαση σε όλη την εταιρεία πιο εκσυγχρονισμένη από ποτέ.

9.Screaming Frog’s SEO Spider

Κόστος: Η LITE έκδοση είναι δωρεάν (με περιορισμούς) και  η έκδοση επί πληρωμή είναι $160/ το χρόνο

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδας

Το Screaming Frog SEO Spider  είναι ο καλύτερος φίλος ενός ερευνητή μάρκετινγκ .

Σχεδιασμένος ειδικά για όσους δουλεύουν SEO, αυτό το πρόγραμμα ελέγχει τη σελίδα που καθορίσατε, εξετάζοντας τις διευθύνσεις URLs για κοινά προβλήματα SEO. Αυτό το πρόγραμμα απλουστεύει και επιταχύνει μια διαδικασία που υπό άλλες συνθήκες είναι πολύ χρονοβόρα ειδικά για μεγάλους ιστότοπους. Θα χρειαζόντουσαν ώρες ή ακόμα και μέρες για να αξιολογήσετε με μη-αυτόματο τρόπο τις ίδιες διευθύνσεις URL.

Ας δούμε καλύτερα πως λειτουργεί:

Αυτό το πρόγραμμα JAVA είναι αρκετά λεπτομερές, με καρτέλες καθοδήγησης. Επιπλέον, μπορείτε να εξάγετε οποιοδήποτε ή όλα τα δεδομένα στο Excel για περαιτέρω ανάλυση. Ας πούμε λοιπόν ότι χρησιμοποιείτε Optify, Moz ή RavenSEO για να παρακολουθείτε τους συνδέσμους ή την κατάταξή σας για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, μπορείτε  απλά να δημιουργήσετε ένα .csv αρχείο από το υπολογιστικό φύλλο σας, να κάνετε μερικές προσαρμογές για την σωστή μορφοποίηση και να το ανεβάσετε σε αυτά τα εργαλεία.

*Οι περιορισμοί των τιμών περιλαμβάνουν: Μπορείτε να σαρώσετε μόνο μέχρι 500 URL ανά ιστότοπο και δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε επιλογές διαμόρφωσης και χαρακτηριστικά πηγαίου κώδικα. Για να μην έχετε αυτούς τους περιορισμούς, μπορείτε να αγοράσετε μία συνδρομή δώδεκα μηνών για περίπου 160$ το χρόνο.

10.Found’s SEO Audit Tool

Κόστος: Δωρεάν

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδας

Θέλετε να εμφανίζεστε πιο πάνω από τους ανταγωνιστές σας στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης;

Ποιός δεν θέλει;

Το SEO Audit Tool από την Found είναι ένα εύκολο στην χρήση εργαλείο για τους ανθρώπους του μάρκετινγκ που ψάχνουν να εντοπίσουν και να λύσουν συνηθισμένα  λάθη SEO σε μια ιστοσελίδα.

Απλά εισάγετε το δικό σας URL και λαμβάνετε άμεσο και αυτόματο έλεγχο SEO της σελίδας σας. Το εργαλείο του Found, SEO Audit χωρίζεται σε 3 βασικά μέρη:

 • Τεχνικά Ζητήματα. Αυτό αναφέρετε σε παράγοντες όπως είναι η εμφάνιση του ονόματος του ιστότοπού σας (domain) και τα αρχεία XML.
 • Θέματα Περιεχομένου. Αυτό επικεντρώνεται σε σημαντικούς παράγοντες όπως οι λέξεις- κλειδιά και meta-data.
 • Ανάλυση εξωτερικών συνδέσμων. Στόχος του είναι η αξιολόγηση της ποσότητας και την ποιότητας των εξωτερικών συνδέσμων.

Παρόμοια με το Woorank, αφού εκτελέσετε μια αναφορά, το εργαλείο σας διευκολύνει να κατεβάσετε τα αποτελέσματα σε μορφή PDF για να είναι εύκολο να το μοιραστείτε μέσα στην επιχείρησή σας.

11.Remove’em

Κόστος: $249 για κάθε διεύθυνση Διαδικτύου ή μια συνδρομή από $99/ το μήνα

Σκοπός: Δημιουργία Συνδέσμων

Έχετε αγοράσει ποτέ συνδέσμους; Κάνατε σπαμ στο πεδίο με τα σχόλια σε μια σειρά από blogs χρησιμοποιώντας το ίδιο μήνυμα και link; Εάν ναι, θα συγχωρήσουμε μόνο για αυτή την φορά την κακή σας κρίση … αλλά η Google δεν θα το κάνει.

Ψεύτικοι ή αφύσικοι σύνδεσμοι έχουν την δυνατότητα να βλάψουν σοβαρά την κατάταξή σας στην αναζήτηση. Για να τα καθαρίσετε, ελέγξτε το Remove’em.

Αυτό το χρήσιμο εργαλείο σαρώνει το backlink προφίλ σας και εμφανίζει μια λίστα με πληροφορίες επικοινωνίας για τους συνδέσμους και τους ιστοτόπους με τους οποίους θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε για απομάκρυνση. Εναλλακτικά, το εργαλείο αυτό σας επιτρέπει να εξάγετε τη λίστα, αν θέλετε να την απορρίψετε χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της Google. (Βασικά, αυτό το εργαλείο λέει στην Google να μην λαμβάνει υπόψη αυτούς τους συνδέσμους κατά τον έλεγχο του ιστότοπού σας.)

12.Varvy’s SEO Overview Tool

Κόστος: Δωρεάν

Σκοπός: Ανάλυση Ιστοσελίδας

Αυτό το εργαλείο ελέγχου SEO (Varvy’s SEO Overview Tool)παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με την ισχύτου ονόματος (domain name) του ιστότοπού σας, τους συνδέσμους, την εικόνα SEO, τις κοινωνικές μετρήσεις και αναφορές, τεχνική SEO, ταχύτητα σελίδας και πολλά άλλα.

Η ολοκληρωμένη αναφορά είναι έτοιμη σε λιγότερο από ένα λεπτό, και αναλύει εις βάθος διάφορες πτυχές της απόδοσης του ιστότοπού σας . Θα παρατηρήσετε ότι το εργαλείο χρησιμοποιεί πράσινα σύμβολα(τικ), κόκκινα Χ, και κίτρινα θαυμαστικά ώστε να υποδηλώσει την σοβαρότητα του θέματος.

Tμήμα της αναφοράς δίνει βάση στην δύναμη των εικόνων που έχει η ιστοσελίδας σας,αναλύοντας το κείμενο «πίσω» από τις εικόνες. Αν χρησιμοποιείτε πάρα πολλές λέξεις, δεν έχετε κείμενο «πίσω» από τις εικόνες ή το κείμενο αυτό παρουσιάζεται αδύναμο, το εργαλείο θα σας ενημερώσει ώστε να κάνετε τις οποιεσδήποτε απαραίτητες αλλαγές.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ

Ποτέ δεν θα καταφέρετε να μάθετε τα όλα όσα γνωρίζει(ή δεν γνωρίζει) η Google για την ιστοσελίδα σας. Αλλά αξιοποιώντας τις βέλτιστες πρακτικές του SEO και αξιοποιώντας τα περισσότερα εργαλεία από αυτά που αναφέρονται εδώ, μπορείτε να αυξήσετε κατά μεγάλο ποσοστό τις πιθανότητες να εμφανιστεί ο ιστότοπός σας ως απάντηση στις αντίστοιχες αναζητήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *