Δήλωση Προσβασιμότητας

hellenictechnologies.com

Ενημέρωση: Άυγουστος 2019.

Γενικά
Η Hellenic Technologies  προσπαθεί να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες του είναι προσιτές σε άτομα με περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης. Έχει επενδύσει σημαντικό χρόνο ώστε ο ιστότοπός της να είναι ευκολότερος στη χρήση και πιο προσιτός για τα άτομα με περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης , με την ισχυρή πεποίθηση ότι κάθε πρόσωπο έχει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια, ισότητα, άνεση και ανεξαρτησία.

Προσβασιμότητα στη hellenictechnologies.com
Η Hellenic Technologies καθιστά διαθέσιμο το Widget Accessibility Accessibility Website που υποστηρίζεται από έναν ειδικό διακομιστή προσβασιμότητας. Το λογισμικό επιτρέπει στη Hellenic Technologies να βελτιώσει τη συμμόρφωσή της με τις Οδηγίες Προσβασιμότητας στο Περιεχόμενο Ιστού (WCAG 2.1).

Ενεργοποίηση του menu Προσβασιμότητας
Το menu προσβασιμότητας της hellenictechnologies.com μπορεί να ενεργοποιηθεί πατώντας στο κουμπί προσβασιμότητας που εμφανίζεται πάω δεξιά στην οθόνη σας.

Αποποίηση ευθυνών
 Η Hellenic Technologies συνεχίζει τις προσπάθειές της για τη συνεχή βελτίωση της προσβασιμότητας στην ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της, πιστεύοντας ότι είναι ηθική μας υποχρέωση να επιτρέπουμε την απρόσκοπτη, προσιτή και ανεμπόδιστη χρήση σε άτομα με περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης.

Παρά τις προσπάθειές μας να καταστήσουμε πλήρως προσβάσιμες όλες τις σελίδες και το περιεχόμενο της Hellenic Technologies, κάποιο περιεχόμενο ίσως να μην έχει πλήρως προσαρμοστεί στα αυστηρότερα πρότυπα προσβασιμότητας. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχει βρεθεί ή προσδιοριστεί η καταλληλότερη τεχνολογική λύση.

Εξυπηρέτηση
Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με οποιοδήποτε περιεχόμενο στη Hellenictechnologies.com ή χρειάζεστε βοήθεια σε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, όπως περιγράφεται λεπτομερώς παρακάτω και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε Μαζί μας
Αν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα με την προσβασιμότητα, έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της Hellenic Technologies στο ακόλουθο email: [email protected]